Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mennyire gáz az, hogy jó ideje abszolút tojok rá, hogy mit gondoltok? Lehet, hogy annyi negatív élmény ért általatok, hogy teljesen hidegen hagy már a gondolat, hogy a kedvetekben járjak?

Figyelt kérdés

Elegem lett, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok rossz képű és bűnöző jellem, sosem bántatok velem kesztyűs kézel, és sokszor esélyt sem kaptam nálatok. Egyszerűen beletojok az egész nyafogásba, amiket műveltek. Már nem érdekel a komoly kapcsolat.

24F

2012. dec. 17. 09:19
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
És azt vágod, hogy nem mozgat meg, ha itt rollkodsz nekem? Értelmes lányok válaszát várom, de talán ez kivitelezhetetlen számodra! :)
2012. dec. 17. 10:01
 12/34 anonim ***** válasza:

Értelmes lány vagyok, ne aggódj emiatt! :-)

A labdát pedig visszadobom két észérvvel: Első: Általánosítasz. Megítélted a nőket, mindegyiket. Engem is. És rám írod, hogy megítéllek egy kérdés alapján, de te ugyanazt csinálod egy-két mondatommal.

Második: A kérdést hozzánk, lányokhoz írtad ki, pedig utána leírtad, hogy nem érdekel a véleményünk. Ergo, paradoxon. :-)

Ha a pasiknak intézed a kérdést, akkor bele se kötöttem volna.

Szóval fuss neki mégegyszer.

2012. dec. 17. 10:02
 13/34 anonim ***** válasza:
És egy ilyen hülye kérdésre milyen választ vársz? De most komolyan. Ez nem kérdés, ez önsajnáltatás. Egyáltalán nem gáz. Legalább egyel kevesebb pasi égeti a férfi nemet a nők előtt.
2012. dec. 17. 10:06
 14/34 A kérdező kommentje:
Ne offoljátok szét a kérdést!
2012. dec. 17. 10:13
 15/34 anonim ***** válasza:
Figyelj kedves kérdezõ.Nagyon helyes gondolkodásmód:),a te sorsod,gondolkodásod,te magad irányítod.Nem is kell az itt olvasott dolgokat aranyszabályként felfogni.Ha értelmes vagy úgyis te érzed mi a jó helyes elfogadható neked.Pl. itt az oldalon egyszer kapott tõllem egy srác képet,a testem fantasztikus,bombázó volt ájuldozott,hogy húúú,meg ez igen,aztán az arcképem nem tetszett beki mert a testem fiatalos a korom viszont nem.Akkor lerombolta teljesen az önértékelésem.Egy pár nap múlva viszont rádöbbentem,hogy egy vélemény nem a világ.Magam sem adok mások véleményére és jobban érzem magam.Tedd mindig ami neked a legjobb.:)
2012. dec. 17. 10:14
 16/34 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te inkább haragszol rájuk. A beletojás viszont közönyösséget fejez ki nem sértődöttséget. A közönyt a lányok egy nagy része gyűlöli. Én tényleg közönyös vagyok velük, de nem azért, mert haragszom rájuk, hanem mert nekem nem sikerült megfejteni az élet ezen területét. My bad. Hát belátom, hogy nekem ez nincs és kedvesen válaszolok, udvarias vagyok velük ettől még, és itt vége is. Nekem ennyi közöm van a lányokhoz. Mert nem a Föld női tehetnek róla, hogy egy nyomorék vagyok, szerintem jobb, ha te is így állsz hozzá, mert így még megmarad az az esélyed, hogy ha nem is dugod végig Mo-t, de talán egyszer lesz egy barátnőd, akinek te tetszel majd, ahogy vagy. Ha haraggal állsz a női nemhez, örökre egyedül maradsz. No rage, ifjú padawan :)

27/f

2012. dec. 17. 10:14
 17/34 anonim ***** válasza:

Fordítsd meg a kérdésedet. Meglátsz egy aranyos, kedves lányt, aki nagyon tetszik neked külsőre is. Odamész, megpróbálsz kezdeményezni.

- Deeee, nem akarok még randizni se senkivel, úgyis átversz, engem mindenki átver, mert minden pasi egy szemét disznó!!!!

Na most, tudod magadról, hogy te nem vagy az, de ez a szép és egyébként kedves lány folyton ezt ismételgetné minden reagciódra. Hogy viselnéd? Jól esne? Jól esne, hogy mondjuk látod rajta, hogy tetszel neki, de ejtve leszel, mert annyira fél már az élettől, hogy elvből eldob mindenkit magától?

Ébredj fel szépen te is... Nem minden nő szemét.. és nem is minden pasi szemét. Ez emberfüggő, teljesen mindegy milyen nemű vagy.

2012. dec. 17. 10:16
 18/34 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, köszi a kommentet, de azért erős lenne magadat nyomoréknak híni és engem is erre tendálni. :) Utolsó. Megértem, amit írsz tökéletesen. Szerinted hányszor hajtottak már el így ilyen lányok? Pedig én teljesen korrekt voltam hozzájuk, de szinte képtelenség olyat találni aki ne lenne érzelmi zsákutca, vagy még ne az exén járna az agya, vagy éppen ne lenne kialakulóban neki valami. Ebből van elegem, hogy akárkihez fordulok, kib@szott zárt ajtók mindenütt. Matematikai valószínűtlenség, hogy nincs egy....
2012. dec. 17. 10:22
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, eddig azt sem tudtam, hogy létezel, hogy érdekelne, hogy mit gondolsz?

16-os: téged viszont látatlanban is kedvellek! Nem vagy nyomorék, ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad (előttem mindenképpen). Több szerencsét!

2012. dec. 17. 10:22
 20/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te egy sérült ember vagy! Mielőbb kérj segítséget a saját érdekedben!

2012. dec. 17. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!