Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes voltál már a párodba, amikor összejöttetek?
Nem. Az nem szerelem volt, de erős vonzódás, vagy hát ki tudja. Szerelmes lettem volna, ha többet találkozunk akkor. És akkor most is nagyobb hevű szerelmet éreznék, cirka két hónap után... :)
Szerintem ritka, és nagyon szerencsés, aki már szerelmesen jön össze valakivel.
21:26
Azt mondják, hogy a nagy szerelemmel induló kapcsolatok általában véget is érnek, viszont ami csak vonzódással és kölcsönös szimpátiával indul az sokkal tartósabb, és egy idő után kialakul a szerelem is.
Én is ezt tapasztaltam a környezetemben, pl. a bátyám és a legjobb barátnőm is úgy jött össze a most már házastársával, hogy nem voltak szerelmesek, csak jól érezték magukat együtt és adtak egy esélyt a dolognak, és végül csak szerelem és házasság lett belőle.
Nekem is most alakul egy kapcsolat, nagyon jól érzem magam vele, kívül-belül az "én emberem" de szerelmesnek még nem érzem magam. Kíváncsi vagyok rá, hogy mások hogy vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!