Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes voltál már a párodba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes voltál már a párodba, amikor összejöttetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát most már ex. De úgy 2 hét után lettem az.
2012. dec. 16. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
mostmár sajna ex.de én is kb 2 hét után ettem az
2012. dec. 16. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, de már nem úgy szeretem mint akkor. És most sokkal de sokkal jobban szeretem és még mindig képes a lehetetlent fokozni (hogy még jobban szeressem) amikor mond vagy tesz valamit. :D
2012. dec. 16. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem. Az nem szerelem volt, de erős vonzódás, vagy hát ki tudja. Szerelmes lettem volna, ha többet találkozunk akkor. És akkor most is nagyobb hevű szerelmet éreznék, cirka két hónap után... :)

Szerintem ritka, és nagyon szerencsés, aki már szerelmesen jön össze valakivel.

2012. dec. 16. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok szerelmes ugyan miért jönnék össze bárkivel is?
2012. dec. 16. 21:16
 6/11 panini ***** válasza:
Ezt kérdezem én is . :D
2012. dec. 16. 21:18
 7/11 A kérdező kommentje:

21:26

Azt mondják, hogy a nagy szerelemmel induló kapcsolatok általában véget is érnek, viszont ami csak vonzódással és kölcsönös szimpátiával indul az sokkal tartósabb, és egy idő után kialakul a szerelem is.

Én is ezt tapasztaltam a környezetemben, pl. a bátyám és a legjobb barátnőm is úgy jött össze a most már házastársával, hogy nem voltak szerelmesek, csak jól érezték magukat együtt és adtak egy esélyt a dolognak, és végül csak szerelem és házasság lett belőle.

Nekem is most alakul egy kapcsolat, nagyon jól érzem magam vele, kívül-belül az "én emberem" de szerelmesnek még nem érzem magam. Kíváncsi vagyok rá, hogy mások hogy vannak ezzel.

2012. dec. 16. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell szerelem, van akinél alap van akinél más is elég.
2012. dec. 16. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem voltam azés viszonylag sok idő kellett...2 hónap. De 6 évig együtt voltunk :)
2012. dec. 17. 00:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is jöttem már össze szimpátiaalapon valakivel, és azt hittem, hogy kezdek szerelmesedni, de csak áltattam magam. A szerelem rögtön kialakul és ez mélyül igazi, komoly érzelemmé. Ha nem érzed már az kezdetekkor, hogy be vagy zsongva, ha a randikra készülsz, nem érzed azt a bolondos lelkesedést, akkor nem hiszem, hogy ez majd egyszer csak belédhasít mondjuk hónapok múlva. Mert ez a szerelem alapja. Az igaz, hogy hónapokkal később még jobban megszereted az illetőt meg egyre jobban ragaszkodsz hozzá, de az nem szerelem, bár sokan azt hiszik, hogy "szerelmesek lettek". Nekem ez a tapasztalatom.
2012. dec. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!