Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ido utan erezted, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan erezted, hogy szerelmes vagy, es mit ereztel pontosan?

Figyelt kérdés
Tudom, ezeket nehez megfogalmazni, de nagyon erdekel. En 5 hete randizgatok valakivel, de ritkan, es keves idore tudunk talalkozni, tehat a valosan egyutt toltott ido az 5 het kozeleben sincs. Sokat gondolok az illetore, de szerelmes meg nem vagyok. Rendben van ez, vagy ebbol mar nem is lesz tobb? A masik, hogy azt hiszem olyan elvarazsoltan nem is fogom szeretni. Latom a hibait, eltudom oket fogadni, de a masok altal emlegetett rozsaszin kod nem jon. Nem szeretnem a kerdest magamra kielezni, inkabb tapasztalatoknak orulnek, mert kicsit osszezavarodtam. Koszonom az ertelmes valaszokat.
2012. dec. 15. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem már rég ki volt szemelve az áldozat anno, szóval megláttam a suliban és onnantól kezdve jött a köd. Ha szembe jött velem vagy beszélgettünk mindig pillangók voltak a hasamban, elpirultam, akármilyen szar napom volt vigyorba állt a szám, nem bírtam még enni sem, éjjel-nappal rá gondoltam és tyűű a társasága felért minden kinccsel :D
2012. dec. 15. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt akibe 10 perc alatt beleestem.Volt akibe 4 hét után.

Folyamatosan rágondolok.Folyton vele lennék.Csókolnám ölelném.

F19

2012. dec. 15. 20:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigieket. Azt elfelejtettem, hogy kort is irjatok legyszives, azert egy 15 es egy 25 eves maskent erez.
2012. dec. 15. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok és akkor 16 voltam amikor megtörtént a dolog:)
2012. dec. 15. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a legutóbbi barátomba már aznap este belezúgtam, mikor először találkoztunk (társaságban). Pár hét után már olyan szerelmes voltam, hogy nem láttam, nem hallottam. Honnan tudtam, hogy az vagyok? Azt egyszerűen érzed. Másállapotba kerülsz, mert elborítja az agyad az amfetamin, ami a szerelem hatására termelődik. Ha vele vagy, az maga a Mennyország. Folyton rá gondolsz. Órákig készülődsz egy randira. Kivirulsz és ezt mások is észreveszik. Ha nem hív, valami jeges érzés önti el a szíved: ő biztos nem akar téged annyira mint te őt. Félsz, hogy lepattint. Az első pár hónapra ez a jellemző.
2012. dec. 17. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én most 27 vagyok, amikor ennyire szerelmes voltam, 23-24 voltam. Igazából szerelem szempontjából mindegy, hogy 16 vagy-e vagy 36. Ha szerelmes az ember minden életkorban úgy érzi, feje tetejére állt minden. Ha nem így érzel, akkor az nem szerelem, hanem erős szeretet, kötődés, szimpátia. Azt neked kell eldöntened, hogy elég-e neked ez egy kapcsolathoz illetve a másiknak is meg kell adnod a döntés lehetőségét, hogy elfogadja-e, hogy te nem vagy belé szerelmes. Mert ha ő viszont szerelmes, az úgy nagyon nem korrekt.
2012. dec. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!