Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerelmes férfi tényleg tűzön-vízen át?
Hóban-fagyban gyalogol órákig ha kell, hogy lássa a nőt? Lovagias, előzékeny, kiviszi a szemetet, kinyitja az ajtót, odaadja a kabátját, nem hagyja a nőt fizetni, teát főz a beteg nőnek, kedves és bókol...?
Azt tudom, hogy erre pár pasi rávágja, hogy ez a balek jellemzője. De van még egyáltalán ilyen férfi? Vagy kihaltak?
Hát... a férjem pl. ilyen, bár azt nem tudom, hogy a "lovagias és előzékeny" mit jelent nálad. Azt viszont nem várom el, hogy megfagyjon a kedvemért, és a kabátját sem fogadom el, ha én voltam a hülye és nem öltöztem fel normálisan.
Szép dolog a lovagiasság, de szerintem felesleges eljátszani, hogy totál nyomorékok vagyunk mi nők.
Igen van, a nők általában abból vonnak le következtetést amit csak maguk körül látnak, de kérem szépen a világ elég nagy!
Az ilyen férfiakat is, mint amit leírtál hívják lúzernek, függetlenül attól, hogy nem látnak bele a családi életükbe és ugye a nőknek egy lúzer nem kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!