Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belekezdeni úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belekezdeni úgy egy párkapcsolatba, ha nem vagyok "szerelmes" a másikba, csak szimpatikus? 21/L

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal, aki nagyon kedves, okos, intelligens, normális. Szerintem viszonylag jól is néz ki. Jól érzem magam vele, kedvelem, de egyelőre nem érzek semmit. Érdemes így elkezdeni egy kapcsolatot?

2012. dec. 16. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Velem ezt tette egy veled egykorú lány, csakhogy közben őt én tényleg nagyon szerettem. Mikor rájött, hogy nem fog működni én meg ottmaradtam szerelmesen, az valami ferge, most figyelj: ferge, fergeteges!

Hagyd békén szerencsétlent, vagy törd össze a szívét mint velem tették.

2012. dec. 17. 20:15
 12/15 Berlin ***** válasza:

határozottan NEM! Ha csak nem vagy kapcsolatfüggő!

A szikrát semmi sem pótolhatja, és ha nincs meg az elején nem is fog jönni.

2013. jan. 9. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy jártam egy ilyen érzelmi fogyatékossal mint a kedves 11-es válaszoló, bár én nő vagyok. Elvolt velem szimpátia alapján, aztán jól otthagyott azzal egy idő után, hogy neki ez nem fog működni, mert nem szerelmes. Én meg ott álltam mint akit leforráztak. 2 éve történt, azóta sem bírom kiheverni igazán és szerintem nem is fogom soha. Élem az életemet, nem szoktam panaszkodni emiatt, de akkor meghalt bennem valami és azóta sem kerül a helyére. Úgyhogy jól gondold meg, mit csinálsz.
2013. jan. 9. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és azt felejtsd el, hogy a szerelem "majd" megjöhet később is. Nem fog. Ha az elején nincs meg a "húha" érzés, akkor az később se jön, mert ez ilyen. Gondolom 21 évesen meg akarsz befőttként tötyögni valaki mellett szerelem és szenvedély nélkül döglött szalicillal a fejeden.
2013. jan. 9. 12:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés: azóta teljesen beleszerettem a srácba, szóval nem kell aggódni. Már csak azt remélem, hogy ő is szerelmes!!
2013. jan. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!