Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egész évben nem talált párt magának és most itt van, az szent este is itt lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 19:14
11/21 A kérdező kommentje:
#9:
És mi lesz a többiekkel?
:)
2012. dec. 16. 19:30
12/21 anonim válasza:
Szent este otthon leszek és igen, lehet hogy a gép előtt ülök majd.
De szent este mindenki otthon van, hacsak nem kell mennie dolgozni.
Szilveszterkor viszont buliba megyek.
13/21 anonim válasza:
Szent este mi családi mézeskalács sütést tartunk általában vagy csak ülünk kint és eszünk vagy valami.. ha másnem Reszkessetek betörők..[4ever]
Szilveszterkor meg fel is kötném magam ha itthon lennék.. XD
14/21 ASOT válasza:
Én dolgozni fogok szent este...marhajó lesz...
15/21 anonim válasza:
A családdal leszek szinte egész délután., ide max csak reggel nézek fel:)
16/21 anonim válasza:
Szent este otthon leszek családdal, másnap találkozok majd az egyik lánnyal.
17/21 anonim válasza:
kedves jaguár! egyáltalán nem rossz ötlet!
legalább nem itt fognak sírni hogy a földhöz süppedtek hogy miért nem nőttek nagyobbra, hanem panaszkodhatnak egymásnak, olyanoknak akik jobban megértik őket! :D
én támogatom az ötleted :D
18/21 anonim válasza:
Nem. Nem csak a párjával töltheti az ember az ünnepet. Pláne a karácsonyt, ami igazából a családról szól. Szóval a családommal leszek. Szilveszterkor meg bulizok a barátaimmal.
20/21 anonim válasza:
én mindig itt leszek már kb annyira belefüggtem a gyk-ba mintha heroin lenne (tényleg) :D
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!