Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az igazság?

Figyelt kérdés

Az általam ismert lányok azt állítják, hogy nincs az arcommal semmi baj, vannak rajta egész jó részletek is (szem, száj). Volt már néhány randim, ahol szintén megerősítették ezt az alanyok. De valahogy mégsem lett belőle sosem semmi, pedig állítólag jól érezték magukat, megvolt az összhang, meg az ilyenkor szokásos "szikrás" sablondumák.

De akkor most mi az igazság? Lát rólam 1-2 képet, szimpatikus vagyok neki, ő is nekem, elmegyünk randira, normálisnak talál, és a külsőmtől sem hányja el magát. Vagy ezek szerint hazudnak egytől egyig, hogy ne bántsanak meg? Ha tényleg nem vagyok ronda, hülye, bunkó, és még szimpatikus is vagyok, miért menekülnek előlem?

2012. dec. 16. 18:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha meg egyszer annyira szar vagyok, miért nem mondja valamelyik végre őszintén a képembe, hogy MI A GOND?!
2012. dec. 16. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy vonzó. Szagra megyünk.

21/L

2012. dec. 16. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig azt hazudjá(to)k, hogy az vagyok... Pár lány azt tervezte, hogy hogy "erőszakolna" meg.
2012. dec. 16. 18:34
 4/4 anonim válasza:
használj parfümöt! :'D alap szabály. és a mai lányoknak nnem teljesen jön be 1 fullra udvarisu fiú inkább kicsit de télleg ilyenkisebbeke tbunkózzon néha v szólogasson be ..:'D aztán röhögjetek rajta.
2012. dec. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!