Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves férfiak! Milyen körülmények között jönnétek össze egy 15-16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 17:49
11/18 anonim válasza:
17 éves barátnőm utoljára ha jól emlékszem 21 éves koromban volt,kaptam is az ívet a haveroktól,de irigykedtek is mert még szűz volt:)
De a 15-16 az már azért gáz..
12/18 anonim válasza:
én spec semmi körülmények között, ha kiderül valaki felnyom aztán mehetsz a sittre....
13/18 anonim válasza:
Ha eléggé érett a viselkedése, akkor nem lenne akadálya.
22/f
14/18 anonim válasza:
ha elmúlt 14 jöhet bármi de én sztem örökre ilyen erkölcstelen perverz leszek :$
f19
15/18 anonim válasza:
Remélve, hogy kihúzzuk 3-5 évig.
És csak, ha nem hiszi magát érettebbnek a többi annyi idős lánynál.
16/18 anonim válasza:
nekem néha eszembe jut, mert jól néznek ki, de szerintem ennyi. nem mondom azt h semmi esetre mert van olyan akivel el tudom képzelni. 21F
17/18 anonim válasza:
Ha tudnám hogy kifényesített már jó pár dákót!
18/18 anonim válasza:
20 éves vagyok! :D Épp ma jöttem össze, egy 16 éves csajjal :D Szerintem nem gááz. Az a probléma, hogy még fiatal, és a szülei diktálnak neki, de én nem érzem úgy az ő esetében, hogy értelmileg vészes lenne, szerintem az átlagnál picit jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!