Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h csak sexre utazott?

Figyelt kérdés
Eleinte csak chateltunk meg sms-tunk, majd talalkoztunk. Az elso szemelyes talalka utan hosszas beszelgetes utan megtortent az elso csok es eleg szenvedelyes volt mind a kettonk reszerol. Arra vigyaztam h petting es sex-re ne keruljon sor az elso alkalommal barmennyire is kivanta mind a kettonk... Utana az sms-ei es msn foleg sex orientaltsagu volt. en annyira nem vagyok ilyen lany aki errol a temarol igy nyiltan irogat de igaz nem szoltam... majd amikor ujra taliztunk a kov alkalommal akkor engedtem a csabitasnak... mondhatnam h sajnos de nem mert nagyon jo elmenyben volt reszem. aztan meg tovabbra is chateltunk meg sms, mert en vizgsakra keszultem, tehat het kozben nem volt talalka. Ugy volt h sozmbaton atjon amit sms-ben torolt, h neki a tesztoszteron szintjevel baj van... majd kedden emailben szakitott h nem vagyunk egymashoz valoak... utana meg valtottam vele emailt, es irta h sosem tekintett egy ejszakasnak es tovabbi tervei voltak de jelenleg maga sem tudja h mit akar es nem biztos h akar kapcsit vkivel is... a gond h nagyon beleszerettem es tudom hulyeseg de igy van es nem tudom kiverni az agyambol... mar elutaztam hosszu hetvegere csinalok programokat, de a baj h nem segit...
2008. máj. 28. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
sztem izlandra utazott
2008. máj. 28. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
ez most marha vicces volt azert az ilyen valaszokat lehetoleg az illeto tartana meg maganak, minek irja le ide!!
2008. máj. 28. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nagyon úgy tűnik hogy igen:( ne is foglalkozz vele, elég gerinctelen hogy nem szól előre meg hogy nem live szakít! kitartás!
2008. máj. 28. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a kérdésedben van a válasz! Én még nem sok jót hallottam a netes ismerkedésről! Jobb ha még most elfelejted!
2008. máj. 28. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van! Az idő majd mindent megold.
2008. máj. 28. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jó volt, akkor ne aggódj, gondolja szép emlékekre.

Láttam én már netből lett házasságot, meg több éves kapcsolatot, meg volt is részem benne. De legtöbbször tényleg csak szex, ha összefutnak az emberek, meg mély barátság... Ez a sajátja a dolognak.

És nyugi, a lányok is ugyanígy "kihasználtak" engem is, de mivel jó volt, minek sírjak? Együtt voltam sok gyönyörű nővel és bármikor lehet velük beszélgetni. Mondjuk az elején én is voltam szerelmes :)

2008. máj. 28. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ajj ez hülyeség h neten nem lehet tartos kapcsit keresni! Én is most ott találtam meg az Igazit és Ő is!!(több mint 4 hó)És hallottam már én is olyanról h neten ismeték meg egymást és házasság lett belőle!Szal...!

Am meg hát neked azt tom mondani, h sajna sztem csak arra ment, igaz a neten vannak elég rossz pasik is, és ez elején jó pofik meg minden azt megkapnak, azt elhagynak...:(Sajna van ien, sztem keres egy rendesebb srácot és felejsd el!:(:)

Sok szerencsét!

2008. máj. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!