Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h csak sexre utazott?
Ha jó volt, akkor ne aggódj, gondolja szép emlékekre.
Láttam én már netből lett házasságot, meg több éves kapcsolatot, meg volt is részem benne. De legtöbbször tényleg csak szex, ha összefutnak az emberek, meg mély barátság... Ez a sajátja a dolognak.
És nyugi, a lányok is ugyanígy "kihasználtak" engem is, de mivel jó volt, minek sírjak? Együtt voltam sok gyönyörű nővel és bármikor lehet velük beszélgetni. Mondjuk az elején én is voltam szerelmes :)
Ajj ez hülyeség h neten nem lehet tartos kapcsit keresni! Én is most ott találtam meg az Igazit és Ő is!!(több mint 4 hó)És hallottam már én is olyanról h neten ismeték meg egymást és házasság lett belőle!Szal...!
Am meg hát neked azt tom mondani, h sajna sztem csak arra ment, igaz a neten vannak elég rossz pasik is, és ez elején jó pofik meg minden azt megkapnak, azt elhagynak...:(Sajna van ien, sztem keres egy rendesebb srácot és felejsd el!:(:)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!