Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátom elhívott magával szilveszterezni haverjához, ahol viszont lehet ott lesz volt barátnője is aki haverja miatt hagyta ott..a csaj állandóan játssza a fejét és középpontba akar lenni.. amúgy is eléggé elviselhetetlenek az ilyen emberek. Elmenjek vele és ne érdekeljen a lány és játsszam meg,hogy jó kedvem van.. vagy menjek el barátnőimmel bulizni? Ti mit tennétek?2012. dec. 15. 20:23
1/12 anonim válasza:
és h gondoltad, nelkule menni? :D
2/12 anonim válasza:
Ha én lennék lehet nem mennék, mert legszívesebben szét tudnám ütni az ilyen "játszom a fejem" lánykákat :D
3/12 A kérdező kommentje:
nélküle, mert ő nem szeret buliba járni... haverjait meg nem hagyná ott...
2012. dec. 15. 20:25
4/12 anonim válasza:
nem lennél ideges, h nem mentek egyutt? :S
5/12 anonim válasza:
Ha nem mész el, lehet haverod berug és a csaj visszaszerzi, ha van olyan szemét.
Ha elmész, ott lesz a csaj és krvára fog téged idegesíteni, és attól félek hogy lerugnád a veséjét...de ha én a helyedben lennék és hívna a pasim, akkor elmennékvele mindenféleképpen..hátha jól végződik :P ;) :D
16/F (Te milyen korban vagy?)
6/12 A kérdező kommentje:
hát de rosszul esne, de elég sok gondom van... és jó lenne minden stresszhelyzetet kerülni.. ha nem tudja megérteni akkor meg sajnálom..de biztos balhézna,mert hogy őt nemérdekli stb.. jó én ezt értem de alapjában utálom a nagypofájú játszom a fejem embereket..
2012. dec. 15. 20:29
7/12 anonim válasza:
Patthelyzet!
Ha nem mész el,azon fogsz agyalni,hogy mit csinál az a kis ribi a barátod társaságában,ha elmész,akkor meg annyira irritálni fog,hogy képtelen leszel jól érezni magadat.....
8/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok..
2012. dec. 15. 20:29
9/12 anonim válasza:
mi lenne ha kompromisszum lenne, ami mind a kettőtöknek jó? miért nem érti meg, h te nem birod azt a csajt?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem érti meg..ezerszer elmondtam neki, hogy nem féltékeny vagyok meg semmi ilyen csak elviselhetetlenek számomra az ilyen emberek.. állandóan írogat kiírásaihoz is meg minden csak,hogy játssza fejét..
2012. dec. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!