Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme olyan fiúval összejönni, akit nem szeretek?
Semmi értelme nem lenne, és csak bűntudatod lenne hogy egy kedves srácot megbántasz. akibe szerelmes vagy, próbáld meg, ha elhajt akkor felejtsd el a francba, szeress ki belőle, gondolj arra h mekkora szemét stb, és akkor próbáld meg a másik srácot, vagy ha valaki más bejönne, akkor azt.
16/F
Annak mi értelme? érezni fogod szerinted azt a perzselő, tüzes, igazi szerelmes csókot ha nem érzel semmit iránta?..
Nincs értelme.. felejtsd el azt a fiút.. nem érdemel meg, ne fuss utána.. szerintem ezzel te féltékennyé akarod tenni. De ha nem szeret úgy se lesz féltékeny.
Nem lenne értelme. Ha nem tetszik, akkor inkább hagyd. Gondolom, hasonló esetben te sem szeretnél pótlék lenni.
Szerintem adj időt magadnak, hogy feldolgozd, hogy akibe szerelmes vagy nem fog összejönni veled és, ha ez megvan, csak utána bonyolódj párkapcsolatba bárkivel.
1. Olyannal összejönni akit nem szeretsz az hülyeség! Gondolj bele a folytatásba!
2. Szerintem is hagyj időt magadnak, gondold végig a dolgot, az eddigi történéseket és rájösz, hogy a flegma viselkedés után semmi jóra nem számíthatsz! Lépj tovább! Fájdalmas lesz a döntés, de hidd el, jobb most mint késöbb!
Kellemes karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!