Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánynak nincs pasija, és a pasinak se nője, de szeretnek egymással lenni-szex miatt-de semmi más nincs köztük, és nem is akarnak összejönni, annak van értelme szerintetek?
a végtelenségig. ilyen az ideális kapcsolat. a nő akkor jön, amikor hívod, akkor dugod meg, amikor akarod és akkor küldöd el, amikor akarod.
tedd össze mindkét kezed, hogy sikerült kifognod.
csaj vagyok amugy:) és csak kiváncsiságból kérdem, h.ez mire jo vagy meddig müködhet..
Rólam és a volt barátomról van szó.1 évig együtt voltunk de nem müködött a kapcsolat,ezért szakitottunk,de a szex nagyon jó vele.és ö is szeret velem lenni,nem akar komoly kapcsolatot.de én mégis vhogy furán érzem magam,hogy igy vagyunk.nekem is jo,szeretek vele lenni nagyon,és már összeszoktunk-lehet h.ezmiatt is csináljuk...-de mégis olyan érzés mintha csak kihasználna.de mindennap beszélünk telefonon msn-en, mindig keres-de tudom ha ujbol összejönnén nem működne.ilyenkor mit lehet csinálni? jo vele, de mégse akarom.....nemis értem magam...:)) volt már vki ilyen helyzetbe?
Van értelme, mert ha jó vele, akkor miért ne?
Ez a végtelenségig mehet, vagy addig amíg rá nem unnak egymásra, vagy talál valamelyik egy új párt magának.
Kihasználás, de ha párkapcsolatban lennétek akkor is használnátok egymást csak az legálisan van, ez meg laza.
Én is így vagyok amúgy, 3 hónapja csak szex van a volt barátommal, egyikünk se akar többet - még- és valamit még érzünk a másik iránt.
sokszor érzem úgy hogy jobb lenne külön de annyira szeretem hogy nem tudom eldobni és nem is akarom!
Velem osztja meg az ágyát, vágyát, isteni a szex vele és szabadnak érezhetjük magunkat de mégis tudjuk hogy ott a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!