Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánynak nincs pasija, és a pasinak se nője, de szeretnek egymással lenni-szex miatt-de semmi más nincs köztük, és nem is akarnak összejönni, annak van értelme szerintetek?
Figyelt kérdés
pasinak sincs senkije-se gyerek,se feleség-sem a lánynak nincs senkije.szerintetek ez meddig mehet?2010. aug. 12. 14:40
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsók,
Sajnos én is így vagyok kicsit a párommal szakítani akart velem, de nem voltunk képesek elszakadni egymástól...érdekes a helyzet...nagyon szeretem, fontos, jól kijövünk, őszintén...de valami apróság még hiányzik.
De látom, ezek szerint lehet sokáig húzni ezt. Mondjuk ez még bőven több mint szex.
24/F
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ,hát mi is pont igy vagyunk a barátommal:S
elég régóta.....nem tudunk egyszerüen elszakadni egymástól.jo vele a szex, meg amugy is jol érzem magam vele...
nem tudom meddig megy ez még igy...talán amig egyikünk nem talál egy még jobbat :)
2010. szept. 7. 20:16
13/14 anonim válasza:
Teljesen meg értelek én is így vagyok az exemmel. 1 évig jártunk utána 6 hónapig külön voltunk és most újra beszélünk meg összejárunk szexelni.Az exemnek van barátnője de ez őt nem zavarja és engem se. És mi sem akarunk össze jönni szerintem ez jól van így. Szabad vagy de ha szükséged van valakire ott van melletted.
14/14 A kérdező kommentje:
hát igen ö mindig ott van mellettem,és segít akármiröl is van szo, szóval nem csak a szex miatt járunk össze....de persze az a legjobb vele:-)
2010. szept. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!