Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez működhet?

Figyelt kérdés

Anyám azzal fenyeget, hogyha nem szerzek egy fiút, akkor feltesz társkeresőkre vagy valami ismerős fiát beszervezi nekem. Félek, hogy tényleg megteszi, elég elszánt egy fúria tud lenni. Én arra gondoltam, hogy ál-kapcsolatot próbálok kialakítani egy fiúval aki szintén erre szorul. Mondjuk egy homoszexuális sráccal vagy ilyesmi. Mondjuk nehéz dolgom van, mert anyám nem vesz be akármit, hogy kivel járok. Szerintetek ez működhet? Ti vagy ismerősötök volt már ilyen cipőben?

18/l (már feltettem ezt a kérdést, csak törölték, így átfogalmaztam)

2012. dec. 15. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég fura anyád van... Egyébként szedj fel valami pasit, smárold le egyszer anyád előtt, aztán dobd a padsit anyádnak viszont mondd hogy még egyutt vagytok!
2012. dec. 15. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Anyudnak nem szabadna ilyeneket tennie. Amúgy vagy elmész vmi NormáliS ismeròsödhöz lakni (mert az érdekhazassag gondolom nem tul jo) és ott ársz az Igazira vagy igen...felszedsz egy kedves fiut akivel jol kijössz Vagy beszéld meg anyukaddal hogy te majd pasizol ha akarsz!! :-\
2012. dec. 15. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
honnan vagy? kene egy albaratno egy eskuvore ;)
2012. dec. 15. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem anyád tudtára kéne adni, hogy foglalkozzon a saját dolgával. Világosítsd fel, hogy nagykorú lettél. Amíg ott laksz nála, sok mindenbe beleugathat de szerelmi életedbe nem. Az a tiéd.
2012. dec. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!