Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes vele beszélni erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele beszélni erről?

Figyelt kérdés
Tegnap megtudtam h az ex barátom mikor még jártunk(amikor már nagyon a végét járta a kapcsolatunk,és 2-3 héten belül kimondtuk h vége)megcsalt. Már nem oszt nem szoroz semmit,de nekem mégis nagyon szarul esik,és legszívesebben megmondanám neki h "köszi,h ilyen genny alak voltál". Neki a szakításunk után már lett barátnője egyből... :S és azóta is állítólag boldog kapcsolatban van vele. Az a baj h az uj barátnő miatt sehogyse tudok vele megbeszélni egy találkozót,h megbeszéljük mégis miért vagy mi volt ez,mert nagyon féltékeny rám. pedig nekem jó lenne, egy tisztázó beszélgetés. Nagyon rosszuk érintett a dolog h megtudtam,pedih mér lassan 4 hónapja h vége van köztünk mindennek.
2009. aug. 22. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem már ne ezzel foglalkozz. Ami elmúlt elmúlt. Nem vagytok együtt, felesleges rajta lovagolni.
2009. aug. 22. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
NEM, nem érdemes erről beszélni. Már szakítottatok, teljesen mindegy, hogy mi derül ki. Gondolom röhögne egyet rajtad, amikor elmondod neki, hogy de szemét voltál. Csak magadat aláznád le. Kell ez neked?
2009. aug. 22. 10:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom h már elmult de nagyon rossz volt ez megtudni... :S nem értem miért nem egyezett már elöbb bele h szakítsunk,ha ugyis megcsalt? Akkoriban már hónapok óta ezen ment a vita h jobb lenne ha szakítanánk,de ő erősködött,és ő nem engedett el. nagyon rosszul érint a dolog,h akkor miért csinálta... nem esik jól h megcsalt,és h ezt így 4 hónap kellett megtudnom.. :S
2009. aug. 22. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM. Tényleg nem érdemes. Csak felkavarna, esetleg tényleg megalázó is lehetne számodra. Meg ez egy olyan dolog, hogy az kellene hozzá, hogy ő is valóban őszintén akarjon erről beszélni, s szerintem ez nem nagyon áll fenn.

Felejtsd el, ne rágódj ezen. Már úgyis vége. Persze megértelek, hogy rosszul esik. Inkább panaszold el egy bizalmasodnak vagy írd ki magadból szerintem, aztán lépj túl rajta mielőbb és keress mást.

Persze, szemét egy alak. Már nem szeretett, de azért az ember nem ugrik csak ki úgy egy jól megszokott kapcsolatból, mert ahhoz tudatosság, belső őszinteség és erő kellene. Amelyek úgy tűnnek, sajnos nála is hiánycikkek. Persze nem akarok senkin ítélkezni, főleg nem látatlanba. Csak szerintem ezért volt ilyen veled.

2009. aug. 22. 12:16
 5/9 A kérdező kommentje:

csak úgy idegesít! Hogy akkor miért nem egyezett bele már korábban a szakításba. Egy rémálom volt azok a hónapok míg én mondtam h fejezzük be ne járjunk,ő meg folyamatosan zaklatott h de. 3 évet voltunk együtt,és akkor ezt érdemlem... pff... :S szarul esik. remélem vissza kapja még ezt az élettől.

Jó én sem vagyok egy szent és én is csaltam már meg,de volt annyi vér a pucámba h ha megtenni megtudtam akkor el is mondtam neki ,felvállalva ezzel azt h akkor ott hagy. megtettem és vállaltam a tetteimért a felelőséget. de ő meg nem. megcsalt,mert rossz időszakunk volt,vagyis hát mert ő nem akart szakítani én meg igen. Ugy lett volna tisztességes ha szakítunk és uttána megy máshoz... Egyébként miután nagy nehezen szakítottunk és ő 1 hét alatt talált uj csajt,aza csaj nem az,akivel megcsalt.

meg az is idegesít h egy undorító nővel,aki nála idősebb meg bűn ronda olyannal csalt meg. akkor már nézett volna jobban ki nálam

2009. aug. 22. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudod, hogy miért csalt meg. A külső nem minden, lehet, hogy attól a bűn ronda nőtől olyat kapott, amit tőled nem. Ha meg Te is megcsaltad, már igazán nem értem, miért akarod az orra alá dörgölni az ő megcsalását. VÉGE van, ezt akartad, hagyd a fenébe az egészet. Mit cirkuszolnál most vele?
2009. aug. 22. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az... nem tudom h miért csalt meg. Menjen máshoz de akkor egyezett volna bele a szakításba. Ez nem volt fair dolog tőle... és EZ idegesít,h akkor minek könyörögtt ha már máshoz járt kurogatni?
2009. aug. 23. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:

és olyan megalázó ez a helyzet hogy így kellett megtudnom. Ugy gondolom nem ezt érdemeltem volna. Kortrekt voltam szakítani akartam vele,ő könyörgött de közbe mást kefélgetett!!

Én mikor megcsaltam legalább elmondtam neki,mert az még szarabb lett volna neki ha x idő mulva mástól tudja meg

2009. aug. 23. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértem a helyzeted, azt is hogy idegesít!

De nem, ne beszélj vele, csak egy kib@szott nagy veszekedés lenen a vége, főleg, hogy ahogy látom eléggé megérintett a dolog. esetleg érdekel még a fiú? ha nem akkor semmi kép ne foglalkozz! Nyugodj meg visszakapja még az élettől... szemét alak volt, de felejtsd el a múltat, pár nap és már nem is fog érdekelni (persze csak ha már nem érzel iránta semmit)

2009. aug. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!