Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vele beszélni erről?
NEM. Tényleg nem érdemes. Csak felkavarna, esetleg tényleg megalázó is lehetne számodra. Meg ez egy olyan dolog, hogy az kellene hozzá, hogy ő is valóban őszintén akarjon erről beszélni, s szerintem ez nem nagyon áll fenn.
Felejtsd el, ne rágódj ezen. Már úgyis vége. Persze megértelek, hogy rosszul esik. Inkább panaszold el egy bizalmasodnak vagy írd ki magadból szerintem, aztán lépj túl rajta mielőbb és keress mást.
Persze, szemét egy alak. Már nem szeretett, de azért az ember nem ugrik csak ki úgy egy jól megszokott kapcsolatból, mert ahhoz tudatosság, belső őszinteség és erő kellene. Amelyek úgy tűnnek, sajnos nála is hiánycikkek. Persze nem akarok senkin ítélkezni, főleg nem látatlanba. Csak szerintem ezért volt ilyen veled.
csak úgy idegesít! Hogy akkor miért nem egyezett bele már korábban a szakításba. Egy rémálom volt azok a hónapok míg én mondtam h fejezzük be ne járjunk,ő meg folyamatosan zaklatott h de. 3 évet voltunk együtt,és akkor ezt érdemlem... pff... :S szarul esik. remélem vissza kapja még ezt az élettől.
Jó én sem vagyok egy szent és én is csaltam már meg,de volt annyi vér a pucámba h ha megtenni megtudtam akkor el is mondtam neki ,felvállalva ezzel azt h akkor ott hagy. megtettem és vállaltam a tetteimért a felelőséget. de ő meg nem. megcsalt,mert rossz időszakunk volt,vagyis hát mert ő nem akart szakítani én meg igen. Ugy lett volna tisztességes ha szakítunk és uttána megy máshoz... Egyébként miután nagy nehezen szakítottunk és ő 1 hét alatt talált uj csajt,aza csaj nem az,akivel megcsalt.
meg az is idegesít h egy undorító nővel,aki nála idősebb meg bűn ronda olyannal csalt meg. akkor már nézett volna jobban ki nálam
és olyan megalázó ez a helyzet hogy így kellett megtudnom. Ugy gondolom nem ezt érdemeltem volna. Kortrekt voltam szakítani akartam vele,ő könyörgött de közbe mást kefélgetett!!
Én mikor megcsaltam legalább elmondtam neki,mert az még szarabb lett volna neki ha x idő mulva mástól tudja meg
Én teljesen megértem a helyzeted, azt is hogy idegesít!
De nem, ne beszélj vele, csak egy kib@szott nagy veszekedés lenen a vége, főleg, hogy ahogy látom eléggé megérintett a dolog. esetleg érdekel még a fiú? ha nem akkor semmi kép ne foglalkozz! Nyugodj meg visszakapja még az élettől... szemét alak volt, de felejtsd el a múltat, pár nap és már nem is fog érdekelni (persze csak ha már nem érzel iránta semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!