Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, érdemes beszélni vele erről?
Rosszabb neked, ha ezután is csak sóvárogsz utána...
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez már nem barátság.
Gondolj arra, hogy ha összejösztök milyen lesz majd...aztán bátorság...és ki vele...utalgatsz, célozgatsz. sok sikert.
szerintem csak idegesíteni akar azzal, mikor megfordul minden csaj után...egyébként tényleg a célozgatás jó megoldás, nálam is bejött, vette a lapot, bár sokáig nem lett a dologból semmi, mert mindketten nyuszik voltunk, aztán ő bevetette magát :) aztán együtt vagyunk, 2 hónapja, még nem túl hosszú idő, de még jobban érezzük magunkat együtt, mint előtte :) szerintem kisülhetne valami nálatok is a dologból,persze bennem is bennem volt az, hogy: és mi lesz ha nem fog működni, visszautasít? tudom milyen érzés...de szerintem még várj egy kicsit, viszont ha rákérdez, akkor mondd neki, hogy igen fantáziáltam már veled, és jó dolognak tünik, persze kis pajkossággal :) szerintem ez bejön :)
Sok sikert, majd írj, ha van vmi fejlemény ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!