Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, érdemes beszélni vele erről?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok.3 éve legjobb barátok vagyunk a sráccal, tényleg a legrendesebb ember akit ismerek, ha gáz van velem mindig segít, meghallgat, ha kedvem van fent lakok a lakásában, imádom benne, hogy mindig ösztönöz, hogy jobb legyek a a munkámban, az életben stb. Az a baj, hogy tudom róla, hogy ha olyanja van elég nagy nőfaló, és mindig gyönyörű barátnői vannak, akik igazi cicababásak, én meg nem azt mondom, hogy csúnyának tarom magam, de nem vagyok ez a túlzottan nőcis tipus. Egy ágyban aludtunk már ezerszer, eggyütt bulizunk, dolgozunk, szóval elég sokat vele vagyok. Nem egyből éreztem ezt, hanem, így alakult az évek alatt. Közben volt egy barátom, akivel pont azért nem működött a dolog, mert folyton a legjobb barátra gondoltam, vele csavarogtam, jártam éttermekbe, a munkánk miatt vele utazgattam, szinte csak vele jártam bulizni stb. Több jót hozott az életembe az akkori barátomnál. Most meg félek, hogyha elmonanám neki, hogy mit is érzek, és visszautasít, akkor vége lenne ezeknek a boldog kis dolgoknak, de tudom, hogy ez se jó így, hogy néha már szabályos sóvárgást érzek utána. Szerintetek???
2009. júl. 29. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem semmiképp se mondd el neki... Ha tényleg ennyire fontos barátnak, akkor ne mondd el neki, mert ha visszautasít, akkor lehethogy vége lenne ennek az egésznek.:S Nos igen.. ne valld be neki, de utalgathatsz rá.:) Az utalásokból sejteni fogja, és majd látod a reakcióit, hogy Ő is belemenne-e.
2009. júl. 29. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
muszáj lesz elmondanod neki. hidd el, egy idő után minden pasi felhagy a cicababákkal amint kiélte magát. Csak az a kérdés, hogy nála eljött-e már ez az idő. Egyébként azt javasolnám, hogy ne mondd el neki, hanem előbb figyeld meg a reakcióiból, hogy ő vajon többet érez-e irántad a barátságnál.
2009. júl. 29. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez volt. Mi 2 évig voltunk nagyon jó barátok. Nem mondtam el neki konkrétan, de utaltam rá, ő meg vette a jeleket. Augusztus 4-én leszünk 1 évesek:) és még soha nem voltam ilyen boldog.
2009. júl. 29. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
kemény dió... ezt neked kell eldöntened, de azt tudnod kell hogy benne van a pakliban hogy elveszíted a legjobb barátod. ha ezt felvállalod és úgy érzed hogy számodra ez a helyzet már így tarthatatlan akkor mondd el neki. de azért aludj rá még párat. ki tudja lehet hogy is pont így érez irántad a szíve mélyén. ajánlanék neked egy filmet: A boldogító talán, ez a címe.
2009. júl. 29. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem elobb tisztazd le magadban hogy mit is akarsz tole. ha tenyleg szereted es nem csak pillanatnyi fellangolas akkor probald finoman kiszedni belole mit is erez irantad , milyen nonek tart stb. ha pedig ugy latod rajta hogy vonzodik hozzad sima ugy. ha nem akkor is van eselyed : a nok hatalma vegtelen :d vetsd be magadat talalj ki kis csabito dolgokat :) es lehet osszejon. sok sikert!! F/20
2009. júl. 29. 19:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Rosszabb neked, ha ezután is csak sóvárogsz utána...

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez már nem barátság.

Gondolj arra, hogy ha összejösztök milyen lesz majd...aztán bátorság...és ki vele...utalgatsz, célozgatsz. sok sikert.

2009. júl. 29. 22:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat! Bevetem majd magam, hátha. :) Aztán majd látjuk.
2009. júl. 30. 16:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Én biztos vok, mit érzek. Na, most kb az van, hogy néha célozgat, hogy semmiképp, aztán néha elkapja a hév akkor meg tök levágóan látszik, hogy igen. Na ezt, hogy vegyem ki? Lehet, hogy tépelődik?
2009. aug. 8. 20:14
 9/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk így belegondolva én is párszor mondogattam, h semmiképp, meg cccc, leterelésből. Volt már olyan is, hogy megkérdezte, hogy fantáziálok-e vele, de vörös fejjel, azt mondtam, hogy dehogyis, mire ő meg mondta, h ő néha igen. Meg bármilyen pénzt kap, egyből mondja, h menjünk csavarogni, és szinte mostanában csak velem tölti az idejét. De a másik oldal, ami rohadtul idegesít, amikor rázendít a csajok így-úgy neki mind kell, és ő is hogy kell nekik, szexelnék ezzel-azzal-amazzal, nézi a csajokat az utcán, úgy, hogy majd kiesik a szeme stb. Úgyhogy van pozitív és negatív is.
2009. aug. 8. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak idegesíteni akar azzal, mikor megfordul minden csaj után...egyébként tényleg a célozgatás jó megoldás, nálam is bejött, vette a lapot, bár sokáig nem lett a dologból semmi, mert mindketten nyuszik voltunk, aztán ő bevetette magát :) aztán együtt vagyunk, 2 hónapja, még nem túl hosszú idő, de még jobban érezzük magunkat együtt, mint előtte :) szerintem kisülhetne valami nálatok is a dologból,persze bennem is bennem volt az, hogy: és mi lesz ha nem fog működni, visszautasít? tudom milyen érzés...de szerintem még várj egy kicsit, viszont ha rákérdez, akkor mondd neki, hogy igen fantáziáltam már veled, és jó dolognak tünik, persze kis pajkossággal :) szerintem ez bejön :)

Sok sikert, majd írj, ha van vmi fejlemény ;)

2009. aug. 9. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!