Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, érdemes beszélni vele erről?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok.3 éve legjobb barátok vagyunk a sráccal, tényleg a legrendesebb ember akit ismerek, ha gáz van velem mindig segít, meghallgat, ha kedvem van fent lakok a lakásában, imádom benne, hogy mindig ösztönöz, hogy jobb legyek a a munkámban, az életben stb. Az a baj, hogy tudom róla, hogy ha olyanja van elég nagy nőfaló, és mindig gyönyörű barátnői vannak, akik igazi cicababásak, én meg nem azt mondom, hogy csúnyának tarom magam, de nem vagyok ez a túlzottan nőcis tipus. Egy ágyban aludtunk már ezerszer, eggyütt bulizunk, dolgozunk, szóval elég sokat vele vagyok. Nem egyből éreztem ezt, hanem, így alakult az évek alatt. Közben volt egy barátom, akivel pont azért nem működött a dolog, mert folyton a legjobb barátra gondoltam, vele csavarogtam, jártam éttermekbe, a munkánk miatt vele utazgattam, szinte csak vele jártam bulizni stb. Több jót hozott az életembe az akkori barátomnál. Most meg félek, hogyha elmonanám neki, hogy mit is érzek, és visszautasít, akkor vége lenne ezeknek a boldog kis dolgoknak, de tudom, hogy ez se jó így, hogy néha már szabályos sóvárgást érzek utána. Szerintetek???2009. júl. 29. 16:33
11/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel iránta. Én is ebben a cipőben voltam, csak nálam a különbség az volt, hogy csaknem 5 évig húztuk azt, hogy nem beszéltük meg. A barátaink többször észrevették a kettőnk közötti érzelmeket... Már 10 hónapja együtt vagyunk.
Csak azt tudnám tanácsolni, hogy vegyél erőt magadon és állj oda elé. Az, hogy őszinte vagy vele bajt nem okozhat, hiszen vagy ő is így érez irántad, és akkor happy lesz minden, vagy értékeli az őszínteséged és mégjobb baráti kapcsolatotok lesz, mint eddig...
12/13 A kérdező kommentje:
ááá, olyan gáz. Nem tudom megfogalmazni, ti milyen körítéssel mondanátok el?
2009. aug. 11. 21:16
13/13 anonim válasza:
Szia! Mi lett a fejlemény? Remélem jó irányba haladtak a dolgok. Nekem is van egy ugyanilyen helyzetem. Ő a lelki társam, legjobb barátom csak ő nem úgy szeret engem ahogy én szeretném de meg tudtuk beszélni és továbbra is a legjobb barátok maradunk és ez lehet így is van rendjén! Sosem akarnánk egymást elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!