Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hogy juthatok ki a barátzónából?
Figyelt kérdés
Nőiesség? külső változtatás? titokzatoskodás? keblek villantgatása? kedvesség? nemtörődömség?2012. dec. 13. 21:56
11/18 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy feküdj le vele. Hanem azt, hogy villantsd meg, hogy te is nő vagy... nagyon nő.
12/18 A kérdező kommentje:
igyekeztem már...kivillanó dekoltázs...de nem úgy hogy egész este, nehogy már unalmassá váljon, csak a nagy hidegben didergés közben "véletlen" összeszorítódtak....
2012. dec. 13. 22:13
13/18 anonim válasza:
Mivel már "barátzónás" vagy ez kevés. Ettől több kell, s azt is mondanám, hogy nagyobb dózis, hirtelen. Tudod mi férfiak nem vagyunk túl bonyolultak, de cserébe nem gondolkozunk túl sok síkon. Ha már elkönyvelt más kategóriába, akkor két út van: 1) vagy megmondod neki - ez szerintem tuti bukás 2)rá kell ébreszteni. Na ehhez kell a "sokk". Ehhez kell valami egyszeri nagy húzás, ami felnyitja szemét, de csak akkor sikerül ha egyébként az olyan stílusú csajok bejönnek neki mint te.
14/18 anonim válasza:
A barátzóna egy elég hülye koncepció. Eleve féreérted a párkapcsolatok dinamikáját.
Nem úgy működik hogy mint egy automatába bedobsz X mennyiségű kedvességet vagy szexiséget, és cserébe kidobja a kapcsolatot meg a kefélést.
Ha nem jössz be neki, és nem vonzódik hozzád, akkor pucsíthatsz neki meztelenül is, akkor sem fog tőled akarni semmit. Ez nem azt jelenti hogy nem vagy jó nő, csak egyszerűen neki nem jössz be.
Annyit tudsz tenni, hogy megmondod, hogy figyi, én nem bánnám, ha lenne itt több is mint barátság, és vagy igent mond vagy nemet.
15/18 anonim válasza:
14-es megmondja a frankót. Főleg az utolsó mondatában. Az nem előírás, lányok, hogy csak a fiúnak kell kezdeményezni, amikor megtetszik neki valaki. Megtanulhatnátok már......
16/18 A kérdező kommentje:
Az ember azt hinné, egy férfi attól érzi férfinek magát ha megszerzi a csajt, és nem attól ha az harapdálja a küszöbét... Nem a sült galambot várjuk...de ez mégiscsak olyan dolog, hogy az irányító szerepet had adjuk meg a férfinak
2012. dec. 16. 18:23
17/18 anonim válasza:
Teljesen egyetértek kérdező, de ha meg próbálkozik, akkor jó eséllyel a feminista dumát kapja meg. :D S ezért vár egyértelmű jelre.
18/18 anonim válasza:
Nem igaz, mert miért lenne a kezdeményezés csak a férfiak feladata? Ki írja azt elő, hogy a nő nem teheti meg? Törvénybe van iktatva? Hát akkor meg? Van sok olyan kultúra, ahol a nők kezdeményeznek, és nincs belőle gond. Ott működik. Itt, ebben az országban semmi nem működik már. Az emberi kommunikáció és a kapcsolatok se, semmi. Mindenki csak a másikra vár, holott felemelné az ülepét, és tisztázná a gondját, baját a másik féllel. Nem azt mondtam, hogy úgy kezdeményezzetek, mint a fiúk, megvan arra nektek, nőknek a fortélyotok, mit és hogyan kell csinálnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!