Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim letesztelt, szakítsak ezért vele?
Tegnap kaptam egy hívást, hogy xy vagyok és hogy már látott többszőr Peaches n Cream-ben és Bed Beachen és hogy meg szeretne ismerni. Mondta, hogy lehet nem emlékszem rá, de régebben táncoltunk és jól éreztük magunkat és hogy szeretne elhívni vacsorázni. És persze nemet mondtam. Este elmondtam a barátomnak csak így mellékesen és akkor láttam, hogy olyan furcsa. (nagyon jó emberismerő vagyok!!!!!) És akkor nagy nehezen kifaggattam, igazából ő árulta el magát és akkor már be kellett vallania, hogy az egyik haverja hívott fel, hogy leteszteljen, hogy elmegyek-e egy randira. Akkor othagytam és azóta nem beszéltem vele.
Nekem szükségem van a szabadságra, idegesít, ha vki rámakaszkodik. A másik meg az, hogy nem bízott meg bennem...
Mit gondoltok? Beszéljem meg vele?
Jah, ő a 27 éves.. :D
Amúgy meg már nem érdkel. Beszélek vele holnap, hogy hagyjon békén, ennyi volt. Majd tanul belőle, ha nem akkor meg az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!