Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy teli vagyok női barátokkal?
huhhh kedves utolsó.. tudnálak szájon vágni. Attól hogy te a nőket csak dugni szereted attól még egy fiú aki barátkozik velük NEM b*zi!!!
Kérdező: Próbáltad megmondani annak a lánynak akitől akartál is valamit hogy akarsz valamit, vagy csak hagytad hogy történjenek a dolgok .. az ágyig?Mert ha nem közlöd vele ő nem fogja tudni.
Amúgy semmi baj azzal ha sok lány barátod van az sem ha több mint fiú:D Fogalmad sincs hány fiú irigyel emiatt... fordítsd az előnyödre:D
Egy tipp: ha komoly kapcsolatot akarsz kialakítani akkor változtass taktikát ha az eddigivel csak sex kapcsolatra mentél akkor próbálj meg komolyabb lenni mutasd meg a kiszemeltnek hogy komolyan gondolod hátha így nagyobb esélyed van megtalálni a szerelmet egy komoly kapcsolatban :D a helyedben nem aggódnék jó srácnak tűnsz és egyszer mindenki megtalálja a szerelmet :D sok sikert;)
Nézd, te kezdted a kötözködést meg a fenyegetőzést :)
Ráadásul mindezt csak azért, mert olyan válaszoltam a kérdésre, ami neked nem tetszett.
Persze azt aláírom, hogy nem valami mézes-mázos stílusban fogalmaztam meg a választ, de a tartalom a fontos.
És igenis azt vallom, hogy egy férfinak nincsenek női barátai. És hogy tiszta legyen a dolog, különböztessük meg a havert a baráttól. Mert ilyen haveri szinten én is eldumálgatok sok csajjal, de a barát ennél sokkal-sokkal több.
Igen, és az a sokkal sokkal több meglehet egy fiú és egy lány között barátságban!Ha nem vonzódnak egymáshoz meg is marad barátságnak! De gondolom a kérdező is inkább a haverságra gondolt. De még ha nem is akkor sem feltétlen b*zi. Ami amúgy elég egyértelműen ki is derül a kérdéséből.
Ne próbálj meg többet magyarázni egy rosszindulatú megjegyzésbe.;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!