Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, holgyek! Ti kertetek mar a pasitoktopl szunetet, ha igen miert, mennyi idot, es mi tortent azutan?
Figyelt kérdés
Kepesek lennetek kidobni egy olyan pasit aki kepes lenne ertetek meghalni annyira szeret,de a ti erzesetek talan mar nem a regi iranta?Szunet utan ujrakezdenetek?2009. aug. 21. 15:42
1/4 anonim válasza:
Ha valaki szünetet kér, akkor szerintem kevés esély van az újrakezdésre! Viszont nem minden lánynál van ez így, attól is függ, hogy miért akarja a szünetet!
2/4 anonim válasza:
Képes lennék, ha nem is kidobni, de szakítani. Ha egyoldalúak az érzelmek, akkor annak nem sok értelme van. Szünetet még nem kértem, de szakítottam már azért, mert elmúltak az érzelmeim. Ha mindkét részről vannak még érzelmek, akkor érdemes a szünet után újrakezdeni.
3/4 anonim válasza:
Figyelj, a kapcsolat két emberen múlik! Ha ő már nem szeret úgy mint régen, akkor nem várhatod tőle, hogy veled maradjon, ez önzés. Tudom nehéz, ha te szereted, de ő nem tehet arról ha ő már nem...
4/4 anonim válasza:
Ez már a vég,csak te még nem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!