Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Netes ismerkedéskor mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedéskor mindenki hazudni szokott magáról?

Figyelt kérdés
Most ez biztosan naiv kérdésnek hat - egyébként egyszer történt meg életemben, hogy neten ismerkedtem, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az illető egy nagyon szép kis történetet kanyarított magának... hihetetlenül mesébe illő, ami elvileg szerintem könnyen elkábíthatná bármelyik lányt.

2012. dec. 12. 16:07
1 2
 11/13 Pali1977 ***** válasza:
40%
Én ilyesmin nem szoktam fennakadni. Ha nem tetszek olyannak, amilyen vagyok, keresek mást, aki értékel. Ennyi!
2012. dec. 12. 17:25
 12/13 Makacs Kun ***** válasza:
81%

Nem mindenki, mert én például nem hazudok sem on line, sem off line :) És nem azért, mert szent volnék, hanem lusta vagyok hazudni. Hazudni macerás; ráadásul egyik hazugságot követi a másik, állandóan frissítgetni kellene a memóriámat, hogy éppen mit hazudtam. Férfi vagyok, egyszerre egy dologra tudok csak igazán figyelni, már ezért is bajosan hazudoznék :)

Sokkal egyszerűbb igazat mondani. Célszerűbb is, mert ugyan küldhetnék egy díszhímről képet a magam képe helyett, hazudhatnék jó fizetést, jó állást, 190 centis testmagasságot, sportos alkatot, de ha találkozunk, rögtön látja, hogy 165 cm, 125 kg, nincs pénzem :)

- Azt írtad, sportos alkatú vagy - kérdezné - milyen sportot űzöl? Söremelést?

Félni meg nem szokásom, tehát az egyik leggyakoribb ok a hazugságra nincs jelen az életemben. Politikus sem vagyok :)

Viszont vannak, akik hazudnak. Sajnos azt sem tudhatod, hogy én ebben a válaszban hazudtam-e. Ezért azt javaslom, hogy neten és neten kívül se vegyél mindent készpénznek, amit mondanak. 48/ffi

2012. dec. 13. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Én mindig igazat mondok, max. nem hiszed el nekem.:PP
2012. dec. 15. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!