Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedéskor mindenki hazudni szokott magáról?
Nem mindenki, mert én például nem hazudok sem on line, sem off line :) És nem azért, mert szent volnék, hanem lusta vagyok hazudni. Hazudni macerás; ráadásul egyik hazugságot követi a másik, állandóan frissítgetni kellene a memóriámat, hogy éppen mit hazudtam. Férfi vagyok, egyszerre egy dologra tudok csak igazán figyelni, már ezért is bajosan hazudoznék :)
Sokkal egyszerűbb igazat mondani. Célszerűbb is, mert ugyan küldhetnék egy díszhímről képet a magam képe helyett, hazudhatnék jó fizetést, jó állást, 190 centis testmagasságot, sportos alkatot, de ha találkozunk, rögtön látja, hogy 165 cm, 125 kg, nincs pénzem :)
- Azt írtad, sportos alkatú vagy - kérdezné - milyen sportot űzöl? Söremelést?
Félni meg nem szokásom, tehát az egyik leggyakoribb ok a hazugságra nincs jelen az életemben. Politikus sem vagyok :)
Viszont vannak, akik hazudnak. Sajnos azt sem tudhatod, hogy én ebben a válaszban hazudtam-e. Ezért azt javaslom, hogy neten és neten kívül se vegyél mindent készpénznek, amit mondanak. 48/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!