Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halli mindenki! Jár egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halli mindenki! Jár egy lány a suliba aki nagyon teszik. Régóta nézem már, mindig köszönünk is egymásnak, meg minden. Folyosón is általában egymást nézzük, de nem tudom hogyan szólítsam le vagy valami. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek :)

16/F

2012. dec. 6. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a "meg minden"? Semmi?
2012. dec. 6. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 hát leginkább semmi...:/
2012. dec. 6. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt már ilyenben részem,csak én lány vagyok.:)

Menj oda és mondjuk kérjél tőle kölcsön valamit,mikor visszaviszed neki,akkor kérdezd meg hogy hogy van/köszönd meg neki azt a valamit,nagyon sokat segített.

Vagy ha van a sulitokban így karácsony közeledtével vmilyen karácsonyi műsor,akkor intézd úgy hogy a közelében lehess és beszélgethettek kezdetnek a műsorról!

De ha nem szeretnéd halogatni a dolgokat,akkor mosolyogj rá párszor,nézd meg a reakcióját,majd menj oda és hívd el vhova! ;)

Amúgy amikor köszöntök,akkor mindig mond a nevét is!pl.:szia Petra!

Majd írj,hogy mi lett!

Sok sikert! :)

2012. dec. 6. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm szépen :)

Leghamarabb hétfőn tudok írni mert sajnos ma megy el és csak vasárnap este jön vissza :/

2012. dec. 7. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:

3as vagyok!

Oké,várom! :)

2012. dec. 7. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!