Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint tudjuk ez nem társkereső oldal! Nem tudom ti, h vagytok vele, de én akárhány levelet kaptam itt privátban, szinte mindenki közelebbi kapcsolatba szeretett volna velem kerülni! Van olyan, aki tényleg azt gondolja, h itt komolyan lehet ismerkedni?
Egy darabig ismerkedesceljabol is voltam az oldalon kb 30 lanybol egy sem jott be, s leginkabb belso jellegu problemak miatt. Mert lehet itt hangoztatni, hogy a fiukat csak a kulso erdekli, de ez leginkabb azert van, mert belsore (gondolkodasmod, erzelmek stb) sem stimmelnek a nok.
Szoval en itt nem problakoztam tovabb..
Ra egy honapra kiirtam egy kerdest, es elkezdtunk privatba levelezni az egyik valaszadoval, 2 honapja mar O a parom :)
Szoval ezek utan szerintem mindenhol lehet ismerkedni, mert en sem hittem benne, h itt lehet.
23. jól mondta végül is..
Én is itt megismertem pár csajt,sajnos velük nem volt menet,DE lehetne HA eltudnék menni oda,mert rittig mindenki legalább 200km-re lakik de beszéltem már 450, 600kmre lévő csajjal is aki pedig nagyon szimpatikus volt
Kérdező, talán domina vagy, hogy mindenki közelebbi kapcsolatba akart kerülni Veled? :) Nyilván szubmisszív férfiak lehettek akkor :)
Hogy komolyan is válaszoljak: hát hol lehetne jobban megismerni más embereket, mint egy ilyen oldalon? Nyilván nem szexpartnert, nem élettársat, barátnőt, feleséget keresek én sem itt elsősorban, de ha megismerem valakinek a véleményét mindkettőnknek fontos dolgokról, a gondolkodásmódját, az intelligens voltát, az értékrendjét, és tetszik, amit megismertem, hát legalább egy barátságot megpróbálnék kialakítani vele. Lehet, hogy párkapcsolat nem lesz, lehet, hogy mégis, de egy értékes barátságra jó esély van. 48/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!