Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint tudjuk ez nem társkereső oldal! Nem tudom ti, h vagytok vele, de én akárhány levelet kaptam itt privátban, szinte mindenki közelebbi kapcsolatba szeretett volna velem kerülni! Van olyan, aki tényleg azt gondolja, h itt komolyan lehet ismerkedni?
Kárdező, neked mi a problémád ezzel? Ha nem tetszik a dolog, nemet mondasz, ha tetszik, akkor meg igent.
A mai világban nincs olyan hely, ahol meg lenne tiltva az ismerkedés. Ahogy látod, egyéjszakások, máshol olvastam, hogy kapcsolatok vagy barátságok is alakultak már ki a Gyakorin.
Kérdező, szerintem a legtöbb társkereső manapság kulát sem ér! A lányok java része többnyire egofényezés miatt van fent és nem is válaszolnak a levelekre. Egyébként is, kismillió ajánlatot kapnak minden nap, a legtöbb srácnak szinte reménye sincs ott barátnőre találnia. A rengeteg kudarc pedig összetöri a lelket, ezt mindenki tudja. A társkereső leginkább egy húspiac és a legtöbbet licitáló viszi el az árut.
Ez a hely viszont egy normál tanácskérő és gyakran "megbeszélő" 9oldal, ahol pl. kiderül, hogy mindkét nem ugyanúgy emberből van, ugyanazt szeretnék és ugyanúgy fáj nekik a magány. Ha így vesszük, akkor miért ne ismernék meg egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!