Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mint tudjuk ez nem társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint tudjuk ez nem társkereső oldal! Nem tudom ti, h vagytok vele, de én akárhány levelet kaptam itt privátban, szinte mindenki közelebbi kapcsolatba szeretett volna velem kerülni! Van olyan, aki tényleg azt gondolja, h itt komolyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 11:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

# 9/10 ma 11:56:

:D:D:D

2012. dec. 12. 11:58
 12/29 A kérdező kommentje:
Mi van,ha én csak a nagyot szeretem? :D
2012. dec. 12. 12:05
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
Akkor beszéld meg a csajommal h beugranál a helyére amíg külföldön van : )
2012. dec. 12. 12:08
 14/29 anonim ***** válasza:
Akkor keres egy Twingo-s, Corsa-s , stb., srácot, mert akiknek kicsi van, azok járnak nagy kocsival! ;)
2012. dec. 12. 12:16
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Kárdező, neked mi a problémád ezzel? Ha nem tetszik a dolog, nemet mondasz, ha tetszik, akkor meg igent.

A mai világban nincs olyan hely, ahol meg lenne tiltva az ismerkedés. Ahogy látod, egyéjszakások, máshol olvastam, hogy kapcsolatok vagy barátságok is alakultak már ki a Gyakorin.

2012. dec. 12. 12:21
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaz, mait leírtak előttem: van egy ilyen lehetőség, lehet próbálkoznia mindenkinek. Ha valaki nem akar, nem válaszol. Viszont jó lehetőség, hogy megismerjük a másik gondolatait, de még a vágyait is személyesebben. Ugyanakkor tényleg nem ez az elsődleges funkciója.
2012. dec. 12. 12:33
 17/29 A kérdező kommentje:
15-ös,mikor írtam,h problémám van ezzel??Nem problémám van vele csak nem értem,h ha valakinek a társkereső nem jött be,akkor majd itt egy vadidegen,akiről tényleg semmi infója nincs be fog!De igen nyilván,ezek az emberek minden lehetőséget megfognak így a Gyk. is!
2012. dec. 12. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem a legtöbb társkereső manapság kulát sem ér! A lányok java része többnyire egofényezés miatt van fent és nem is válaszolnak a levelekre. Egyébként is, kismillió ajánlatot kapnak minden nap, a legtöbb srácnak szinte reménye sincs ott barátnőre találnia. A rengeteg kudarc pedig összetöri a lelket, ezt mindenki tudja. A társkereső leginkább egy húspiac és a legtöbbet licitáló viszi el az árut.

Ez a hely viszont egy normál tanácskérő és gyakran "megbeszélő" 9oldal, ahol pl. kiderül, hogy mindkét nem ugyanúgy emberből van, ugyanazt szeretnék és ugyanúgy fáj nekik a magány. Ha így vesszük, akkor miért ne ismernék meg egymást?

2012. dec. 12. 12:56
 19/29 anonim ***** válasza:
De ha tényleg születnek alkalmi szexkapcsolatok az oldalon, akkor én is tudnám magamat szüzteleníteni innen?
2012. dec. 12. 13:03
 20/29 anonim ***** válasza:

Tudnád!

Születnek...

;)

2012. dec. 12. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!