Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy változtatható meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LeftBehind kérdése:

Hogy változtatható meg egy ember kisugárzása?

Figyelt kérdés

A GYK-n a párkapcsolati problémákkal kapcsolatos kérdésekre adott legelfogadottabb válasz a következő - "a lényeg a kisugárzás". Namármost azt ne kérdezze tőlem senki,hogy ez mit jelent,mert erre még senki nem tudott nekem válaszolni,arra pedig végképp nem találok megoldást,hogy hogyan is kéne ezt a kisugárzást megváltoztatni. Nem vagyok rossz ember,nem is nézek ki rosszul(najó van egy kis gyomrom,de láttam én már szabályos hegyomlásokat is jó csajokkal) és mégis 19 év alatt még nem volt rá példa,hogy akár egy lány is kedves lett volna velem,még egy nyavalyás mosolyt se küldött felém soha senki. De persze aztán csodálkoznak amikor az én hangulatom változik meg. Mintha nekem mindenkivel kedvesnek kéne lennem,mikor ők szarnak a fejemre.

Esetleg van valakinek épkézláb ötlete,hogy mégis mihez kezdhetnék? Őszintén szólva nagyon jól jönne most egy kis segítség.

2012. dec. 11. 19:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

19.Mosolyogtam épp eleget,palimadárnak jó voltam.

20. Igen,talán ez a legjobb megoldás,de a franc se tudja hogyan lehet ezeket a gondolatok kizárni.

2012. dec. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!