Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtatható meg egy ember kisugárzása?
A GYK-n a párkapcsolati problémákkal kapcsolatos kérdésekre adott legelfogadottabb válasz a következő - "a lényeg a kisugárzás". Namármost azt ne kérdezze tőlem senki,hogy ez mit jelent,mert erre még senki nem tudott nekem válaszolni,arra pedig végképp nem találok megoldást,hogy hogyan is kéne ezt a kisugárzást megváltoztatni. Nem vagyok rossz ember,nem is nézek ki rosszul(najó van egy kis gyomrom,de láttam én már szabályos hegyomlásokat is jó csajokkal) és mégis 19 év alatt még nem volt rá példa,hogy akár egy lány is kedves lett volna velem,még egy nyavalyás mosolyt se küldött felém soha senki. De persze aztán csodálkoznak amikor az én hangulatom változik meg. Mintha nekem mindenkivel kedvesnek kéne lennem,mikor ők szarnak a fejemre.
Esetleg van valakinek épkézláb ötlete,hogy mégis mihez kezdhetnék? Őszintén szólva nagyon jól jönne most egy kis segítség.
Hasonló cipőben járok én is.
Második éve vagyok egyetemista, első évben irtó kedves voltam mindenkivel, de mivel ez nem hozott sikert, idénre visszavettem. Erre mindenki: mi történt? Mondom, ha a régi énem nem kellett nekik, akkor ne érdekeljék őket, milyen vagyok most. Attól kedvesebb nem tudok lenni. :(
"az arány 70-30%" - Ezt most nem igazán értettem. Mire gondoltál?"
Arra, hogy számít a külső is, de többet számít, hogy te mennyire vagy rendben. Tehát aki nagyon magbiztos és jó kiállású, de mondjuk 500 forintos kínai pólóban van még mindig jobb, még mindig boldogabb és jobb benyomást tesz az emberekre, mint aki tök tuti külsőre, de belül teljesen önbizalomhiányos és depressziós.
Tehát számít a legjobb hatáshoz számít az is persze, hogy igényesen nézzél ki, ne mint egy csöves, de feldughatod magadnak, ha belül tiszta csőd vagy.
Ok,kösz a magyarázatot!
Ez mind szép és jó,már vagy ezerszer elolvastam itt meg még másik száz helyen,hogy a belső nagyon fontos. Csak azt szeretném tudni,mégis hogyan tudod azt befolyásolni? Elég korán sikerült a környezetemnek leépítenie,fogalmam sincs,mit kéne csinálnom. Az olyan másoknak természetes dolgok,mint a szexualitás,magánszféra,párkapcsolatok nálam teljesen kiestek és fogalmam sincs,hogy a 19 év alatt kialakult negatív világnézetet hogyan lehet megváltoztatni.
5. vagyok.
Nekem anyukám mindig azt mondja, hogy annyira vesznek téged, amennyire te tartod magad. Ez tulajdonképpen azt jelenti, röviden kifejtve, hogyha neked van egy sziklaszilárd véleményed magadról - persze a valóságtól nem elrugaszkodva- , amennyire tartod magad, akkor előbb utóbb a többiek is annyira fognak tartani.
Ha én szerencsétlennek hiszem magam, akkor ez ki fog tükröződni a viselkedésemen és előbb utóbb a többiek is annak fognak látni. De ha én egy normális, talpraesett csávónak tartom magam, akkor ez fog látszódni a viselkedésemen és a többiek is ezt fogják gondolni.
Röviden ennyi a lényege. A negatív dolgokon meg nem szabad törni magad illetve az apró problémákkal se kell törődni. Talán így lehet a kisugárzásodon formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!