Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az ha valakinek 16 majdnem 17 éves létére még nem volt pasija?
Figyelt kérdés
Pedig azt mondja mindenki h nem vagyok csúnya ://2012. dec. 11. 12:23
1/6 anonim válasza:
nem az,de ha kell egy pasi akkor én itt vagyok neked :)
2/6 anonim válasza:
Nem gáz, itt vagyok én 21 évesen és még nem volt csajom, és rám is azt mondják hogy lehetne. De mégsem jön össze.
3/6 anonim válasza:
Te jó ég :) ez abszolút nem baj. Majd lesz pasid ha te úgy érzed, ez nem divat kérdés. AKkor lesz pasid amikor neked jol esik, vagy amikor megtalálod a megfelelo alanyt hozzá.
4/6 anonim válasza:
nem az a baj hogy gáz hanem hogy magányos kicsit egy idő után az ember így
5/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz???
Szerintem az a gáz ahogy a mai tinik élnek, 14 éves korukra már végigment rajtuk a fél város!
( Tisztelet természetesen a ritka kivételnek! )
Én 19 évesen ismertem meg az akkori párom, addig nem voltam senkivel, kuriózumnak számítottam de nem érdekelt, ma is ugyanígy tenném!
Éld az életed, szórakozz, flörtölj, nem kell élettársi viszony tinikorban!
Aki meg cikizz, röhögj a szemébe, nem te leszel kihasználva, otthagyva terhesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!