Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! újra kezdenétek az exetekkel?
Figyelt kérdés
kb.mennyi idő után?és hogyan szerezhetne a lány vissza titeket?2012. dec. 10. 21:24
1/9 anonim válasza:
Nem kezdeném újra.
És nem tudna vissza szerezni sehogy. Ami elmúlt az elmúlt...
2/9 anonim válasza:
Azt h megint árnék e vele az kétséges de szexben benne lennék mert nagyon jóó volt.
3/9 anonim válasza:
Soha! Ami egyszer már nem müködött,másodszorra sem fog.Nincs értelme,csak időpazarlás.Inkább mással kell újra kezdeni!
4/9 anonim válasza:
Ha már felmerül a kérdés, akkor igen, ez már önmagában válasz is. Őt már legalább ismered, tudod kezelni, ő is ismer és tudja, mi kell neked. Nem túl későn, ne hagyd szenvedni, hidegülni sokáig, 1-2 hét. Engem ne a lány szerezzen vissza, ha felmerül, hogy újrakezdeném vele, én vagyok a pasi: felhívnám, elmondanám neki, hogy kezdjük újra és aztán hagyjuk kibontakozni, lássuk, mi lesz. Csak nyerhetsz vele! Korotok?
5/9 anonim válasza:
én ujra kezdeném vele,akár 1év mulva is,ha szerettem,
föleg akkor ha nem voltunk eggyütt csak rövid ideig,mert akkor bennem van az,hogy milyen lehetne vele normálisan,hosszabb távon
6/9 anonim válasza:
Én igen. De csak azért, hogy bosszút álljak minden szemétségért, amit az exem művelt velem :D
7/9 anonim válasza:
Hát én...... igen.
Nem is kell ezen gondolkodni.
Mindent megadnék hogy visszaszerezzem öt. (Bartus Bettinát)
A szülök mikor megjelennek a kapcsolatban mint befolyásoló tényezők akkor kezdődnek a gondok. Soha nem szabad engedni hogy a szülök bele szóljanak a kapcsolatba. Tapasztalat.
Elnézésed kérem hogy így kiírom az exem nevét, csak még mindig őt szeretem két év után is, és mindent megadnék hogy visszakapjam őt.....
:)
8/9 anonim válasza:
Nem, soha, kizárt. A múltat nem illik bolygatni. Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi. Egyébként sem vagyok olyan pasi, akit egy lány szed fel, főleg nem az, aki már meg is volt. :)
9/9 anonim válasza:
Ha összeillünk és csak megbántottság miatt mentünk szét, akkor mindenképpen esélyt adnék neki. Persze ha megcsalt, akkor nem. Meg az is fontos, hogy tudjam, hogy ő is akarja, hogy újrakezdjük. De abban egyetértek, hogy ne "hagyd, hogy a lány szerezzen vissza". Ha tudod, hogy ő is benne lenne, hogy megpróbáljátok újra, akkor hívd fel és kezdjétek újra!!!! Egy életre bánnád, ha nem tennéd meg. Tapasztalatből beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!