Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg ez a tipikus hétköznap otthon ülő, hétvégén discóba menő tápos srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. A barátnőm berágott rá, mert állítólag ideje lenne felnőnöm. Ezt azért mondta, mert elmentünk a haverokkal biciklizni ki az erdőbe (erdei úton) s éjjel 12-ig bicikliztünk a sötétségben lámpa nélkül. Még szoktunk néha ilyenféle hülyeséget csinálni, pl elmegyünk kígyót fogni, néha megindulunk valamerre cél nélkül. Mindezek mellett nem hanyagolom a barátnőmet se. Kicsit szórakozott vagyok, de hát most fejeztem be a sulit s sikerült arra az egyetemre menni ahová akartam, szal úgy érzem, hogy egy ennyi szórakozás nem a világ. Már unom a hétvégi discokat, tele beképzelt tápossal, anyuci kedvenceivel (bezzeg ha látná az anyjuk, hogy miket csinálnak...). Kell egy kis izgalom (éjjel az erdőben), kis kaland. Amúgy hívtam a barátnőm is de nem akar jönni. Tényleg a lányok inkább járnak ezekkel a discosokkal? akik valójában halál unalmasak.2009. aug. 20. 22:35
11/11 anonim válasza:
Nem feltétlen gáz az a srác, aki discoba jár, hanem azon dől el minden, ahogy ott viselkedik, és így sejtem, kikre gondolsz. A napbarnított bőrű, felzselézett hajú, 8 csajt is begyűjtök az este típusú pasikról lehetett itt szó. A barátom lemezlovas, így gyakran ott vagyok vele én is- és hányok ezektől a srácoktól undorító ahogy viselkednek. Mondjuk a csajok se jobbak, akik ugyanebből a fajtából valók.
Én is jobban preferálom a hozzád hasonló srácokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!