Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokat veszekszünk! Mi lesz ebből?
mostanság rengeteg a veszekedés köztünk!én tudom hogy nekem is van hibám de neki is van!mindenen összeveszünk amin csak lehet!és van amikor tényleg ő a hibás,de akkor sem fogadja el hanem kiprovokálja beéőlem hogy én tartsam magam annak!
egy korúak vagyunk és 1,5 éve vagyunk együtt
Mutsd ki hogy szereted ! Lehet hogy neki nagyon hiányzik valami és ezért próbálja megmutatni azzal hogy téged okol. Döntsd le hogy szereted-e és ha tényleg igen , és őt akarod és ezt ő is érezni foga nem fog közekedni és ha vitáztos is bűntudata lesz bevalja hogy ő is hibás vagy tényleg ő a fő oka.
Amugy Fiu vagy vagy lány ? és az is fontos h mennyi idősek vagytok !
Meg kell tanulnotok veszekedés helyett megbeszélni a dolgokat!
Ezt úgy lehet, hogy problémás esetben mindkettőtöknek azon kell gondolkozni, hogy hogyan lehet MEGOLDANI a problémát. Erről beszélgessetek ilyenkor, és ne a másikat hibáztassátok.
Ez nagyon fontos - különben tényleg szétmehet a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!