Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rossz tanuló vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz tanuló vagyok, ha párkapcsolatom is van mellette/plusz család/mozik/kirándulások/stb?

Figyelt kérdés

Angol:

-2

-3

-5

Matek:

-2

-2

-5

Biosz:

-1

-2

Tesi (egyátalán nem fontos)

-3

-5

-5

ami még fontos talán, az

Irodalom/nyelvtan:

Irodalom:-2

-2

-2

Nyelvtan:

-3

-5

-5

anyu teljesen kivan akadva, szerintem annyira nem vészes, nem állok bukásra semmi olyanból amiből nem tudnék évvégére javítani.A fontosabbakat írtam le, ha eszembe jut, vagy kérdeztem leírom még a jegyeim, eddig szinte mindenből 3 jegy van, hogy félévkor bőven tudjanak osztályozni. Nem igen értem anyu kiborulását,szeretem Őket,és párom is.

Egy héten: 5* találkozunk.

Abba bent van a hétvége a 2 nap, a hétköznapokban csak 3-szor 2 órát. Általában délután 2-től-4-ig. Utána tanulok.

Kevés lenne?Miért várja el a kitűnő tanulást? Van aki nem arra rátermedt, hogy annyira zsírtanuló legyen, mindenből megvagyok, hármas majdnem. Véleményeket kérek.

17L

2012. dec. 10. 15:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
matek sem vizsga, de ha éretségit is szeretnék, nem ártana. Aztán lehet a szakmámmal majd el is tudok helyezkedni. Remélem. Annak jobban örülnék, nem szeretek tanulni, ezért a szakmámban szívesen elhelyezkednék.
2012. dec. 10. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi lesz a szakmád?
2012. dec. 10. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakmai tárgyaidnál jobbak az eredményeid, mint a "mellékes" kötelezőknél?? Mert ha igen, akkor nincs gond! :) Ha azon a területen akarsz elhelyezkedni, akkor főleg ahhoz kell értened! (Persze egy általános alapműveltség nem árt!!) Viszont, ha a szakmai tárgyaidban is hasonlóan teljesítesz, akkor nem lennék benne olyan biztos, hogy el tudsz majd helyezkedni!
2012. dec. 10. 17:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Szakács:).
2012. dec. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!