Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz tanuló vagyok, ha párkapcsolatom is van mellette/plusz család/mozik/kirándulások/stb?
Angol:
-2
-3
-5
Matek:
-2
-2
-5
Biosz:
-1
-2
Tesi (egyátalán nem fontos)
-3
-5
-5
ami még fontos talán, az
Irodalom/nyelvtan:
Irodalom:-2
-2
-2
Nyelvtan:
-3
-5
-5
anyu teljesen kivan akadva, szerintem annyira nem vészes, nem állok bukásra semmi olyanból amiből nem tudnék évvégére javítani.A fontosabbakat írtam le, ha eszembe jut, vagy kérdeztem leírom még a jegyeim, eddig szinte mindenből 3 jegy van, hogy félévkor bőven tudjanak osztályozni. Nem igen értem anyu kiborulását,szeretem Őket,és párom is.
Egy héten: 5* találkozunk.
Abba bent van a hétvége a 2 nap, a hétköznapokban csak 3-szor 2 órát. Általában délután 2-től-4-ig. Utána tanulok.
Kevés lenne?Miért várja el a kitűnő tanulást? Van aki nem arra rátermedt, hogy annyira zsírtanuló legyen, mindenből megvagyok, hármas majdnem. Véleményeket kérek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!