Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem kell aggódnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem kell aggódnom amiatt h béna vagyok a szexben? F

Figyelt kérdés
Nem túl fontos az életemben a szex és most itt olvastam 1 kérdést h a pasik többsége béna a szexben vagy mert nem megy neki vagy mert nem érdekli. Ezekszerint akkor nekem se kell aggódnom h a leendő barátnőm emiatt szakít velem mert nem vagyok olyan jó mint az előző pasija? mert lehet az se volt jó..
2012. dec. 10. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
azért mert valaki nem volt még lánnyal és nem tudja mit is kell csinálni, lehet hogy sokkal jobb ember mint ti akik annyira verik magukat!!! ha valaki nincs ebben a helyzetben inkább fogja vissza mert fogalma sincs arról, hogy mit is mond, arról nem is beszélve hogy PL ez esetben a kérdezőt még inkább elbizonytalanítják és hasonlók, nem tudom miért jó ez az embereknek hogy lenéznek valakit csak mert vannak "gondjai"!!!
2012. dec. 11. 19:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi az együttérzést :)

a szitkozódókkal meg ne is foglalkozz, nem érnek annyit, csak itt nagy a szájuk, bár végül is olyan rosszakat nem mondtak :D

2012. dec. 11. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Előző vagyok... és igenis mondanak rosszat csak fel sem fogják, ez a legundorítóbb dolog az emberekeben, fel sem fogják maguk körül a világot, csak élnek abban az irányított rendszerben amibe beleszülettek és kénytelenek elfogadni, és valami hülyeséggel teletömik a saját fejüket hogy elviselhetőbb legyen számukra is az egyébként nyilván való igazság: az élet mondjon és gondoljon akárki akármit az sz...r csak néha be kéne vallani ezt az embereknek ha nem is másoknak de saját maguknak igenis, aki meg azzal jön hogy az ő életét nem bíráljam mert mindene megvan annak felhívnám a figyelmét arra hogy ő maga is szokott olyan kijelentést tenni ami valami utáni vágyódását fejezei ki, na ezzel szemben állítson valaki olyan pozitív példát ami engem cáfol, nincs összetartás az emberekben, nincs bennük becsület, nincs ÉLETÜK, csak még fel sem fogják, szóval ne nagyon adj az emberek szavára, abban lehet a leghamarabb csalódni, az vezet az önbizalomhiányhoz és hasonló önértékelési gondokhoz ami hamar depresszióba csap át. Szóval csak okosan kérdező :)
2012. dec. 11. 19:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Tudom h sok ilyen van, de engem nem zavarnak, szerencsére az ismerősi körömben nem ilyenek az emberek, legalábbis egymással nem :) A lányok pedig különösen aranyosak, de azért kicsit aggódom mert bárki megváltozhat, azért mindenkinél van 1 határ amit még eltűr és nemtudom a szexben ez mekkora :S
2012. dec. 11. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
Persze hogy aranyosak a lányok, legtöbbjük aranyos és megértő meg ilyenek..... addig amíg mások előtt kell játszani magukat, egymás közt meg nem különbek a hímneműeknél-.- amúgy ne így fogd fel, hogy mi lesz ha nem leszel jó a sexben, mit fog gondolni a lány. örök hiba ez is csak egy társadalmi beidegződés lett mert mindenki ezt hallja és mondja, hogy a férfinak kell teljesíteni. Ilyenkor gondolj arra hogy ez fordítva is igaz, egy kapcsolat 2 emberről szól, kompromisszumokból meg sok egyéb olyan dologból áll(sajnos) amivel az emberek megnehezítik a saját életüket/kapcsolatukat. A nőknek is tekintettel kellene lenniük a párjukra minden szempontból nekik vannak"kötelezettségeik" ha ezt nem érti meg valaki azzal nem is érdemes kapcsolatot kialakítani, sexelni meg főként nem, negatív visszajelzés esetén sokat csorbít az önmagadról alkotott képben, ezt tartsd szem előtt :)
2012. dec. 11. 21:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Jaaa, azt tudom h 2 lány nem szokott túl jól kijönni egymással :D nem is értem őket.. :/

Nekem azért a többi kompromisszum nem nehézség, tetszik minden még a szex is, csak a szex miatt aggódom kicsit :S

2012. dec. 11. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha téged személy szerint nem is érdekel, hogy jó legyél az ágyban, legalább a nők miatt fejleszd magad ilyen téren. Ne légy ennyire önző.
2013. febr. 13. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Majd ha megtalálod azt akihez tényleg brutálisan vonzódsz és amint meghallod a hangját/megérzed az illatát/meglátod egyből felizgulsz akkor nem fogod leszarni a szexet:)

Én 17 éves koromban veszítettem el a szüzességem, akkor úgy voltam vele, hogy nem rossz, de nem is olyan frenetikus mint ahogy mondják meg ilyesmi. Aztán 20 éves koromban megismerkedtem a mostani barátommal, na őt mikor legelőször megláttam, már azon járt az eszem hogy mit csinálnék vele az ágyban, pedig még a nevét sem tudtam:)

Most már 5 éve vele vagyok és még mindig, ha csak meglátom vagy meghallom a hangját, egyből megkívánom. Reggel ha felkelek és meglátom, már a szexre gondolok pedig még alig nyitottam ki a szemem:)

Hidd el, a szex a világon a legeslegjobb dolog, csak ahhoz hogy így vélekedj, meg kell találni a megfelelő partnert hozzá. Ha ez megvan, akkor onnantól nem lesznek olyan gondolataid hogy "leszarom a szexet".

Szurkolok hogy sikerüljön neked is! :)

2013. febr. 13. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Problémád nem abból lesz, hogy téged nem érdekel a szex, hanem abból, hogy egy normális nő számára, egy működőképes jó párkapcsolat nélkülözhetetlen "kelléke" a kielégítő és jó szexuális élet. Lehet türelemmel várni, megmagyarázni, kifogásokat találni, de ha az ágyban nem stimmel az igényetek, abból előbb utóbb szakítás lesz.
2013. febr. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!