Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kellene? ( folyt. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene? ( folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kezembe akadt a barátom telefonja, ő is jelen volt, ezelőtt természetes volt, h megnézegettük egymás telefonját. Az smseket olvasgattam, mikor kikapta a telefont a kezemből, és ordítozott, hogy nem akarja, hogy minden dolgáról tudjak, nem fog mindent az orromra kötni. Nem értem, mert eddig mindent tudtunk a másikról amit lehetett, és ő is igényelte, hogy böngéssze az smseimet, csak hogy nyugodt legyen.

2012. aug. 27. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. aug. 27. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Az embernek kell a tér,hogy legyenek dolgok,amiket nem oszt meg mással.

Viszont az furcsa,hogy eddig engedte,most pedig hirtelen ennyire felkapja a vizet.Én is aggódnék.

2012. aug. 27. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos nő ügy, lehet bűnügy is... Nem akarja, hogy tudjad, megóv, bla-bla....
2012. aug. 27. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Megilyedtem, mert ez egyáltalán nem vall rá ... :/
2012. aug. 27. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni de nekem is ugyanez volt a párommal és olyan smseket találtam amiben a legjobb lány haverjának írogat szíveket stb stb mikor rákérdeztem akkor meg eléggé lecseszett hogy mit képzelek magamról ez az ő magán dolga, pedig ezelőtt nézegettük mi is egymás telóját..
2012. aug. 27. 21:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez bíztató...Csak rossz, hogy én meg azt hittem minden a legnagyobb rendben. Tudom, hogy kell egy kis szabad tér az embernek, meg lehet olyan sms, amiről esetleg nem akarnék tudni, de nem feltétlenül nőügy...De ez a titkolózás, meg a hirtelen haragja. Hát fogalmam sincs ez mi volt.
2012. aug. 27. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:

ugy ok nélkül nem kapja ki a kezedből. Volt rá oka. A kérdés mi?

Legdurvábban egy megcsalás, legminimálisabban egy panasz sms vagy egy kis flört...

2012. aug. 27. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ok nem volt, máskor is nézegettem, és csak nevetett, hogy nézd csak kisszivem, nincs benne semmi olyan.Most csak olvastam, úgy 10 mp-e, de csak normális smseket olvastam ezalatt az idő alatt. És ekkor kitépte a kezemből, hogy elég,miért nyomozgatok stb. A kérdés az lett volna, h aggódjak e, vagy mi állhat e mögött, vagy csak felfújom? Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 27. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:

eszébe jutott valami.

Mivel elsőre hagyata nem hinném hogy komoly, vagy megcsalás vagy ilyesmi...

2012. aug. 27. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
lopd el a telót miközben fürdik vagy valami és nézd meg.. vagy ha wc-n van vagy ha töltőn vagy vmi.. de sztem már kitörölt mindent:S
2012. aug. 27. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!