Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek még ilyen az időbeosztása, hova szorít be egy párkapcsolatot?
Reggel 4.30-kor felek, hogy 5.30-kor el tudjak indulni dolgozni. Két óra az út kocsival. 7.30-tól 16.30-ig tart a munkaidő, de még olyan nem volt, hogy 17.00-nál korábban el tudtam volna indulni. Hazafelé benézek anyámhoz, segítek neki ezt azt. Kb 19.30-ra érek haza. 20.30-kor meg ugye már aludnom kéne, hogy meglegyen a 8 óra alvás. Ez hétfőtől csütörtökig van így. Péntek annyiban más, hogy 14.30-ig tart a munkaidő, de én angolra járok, ami 16.00-tól 19.15-ig tart, úgyhogy 21.15-re érek haza. Szombat délelőtt ismét angol 8.00-tól 11.15-ig. Utána mosás, vasalás, takarítás. Vasárnap meg ugye meg kéne tanulni amit angolon vettünk. És ez így megy évek óta.
Itt, ahol lakom nincs közelebb munkalehetőség. Pár éve még volt, de az egyetlen cég, ami itt volt, az is elköltözött innen. Már gondoltam rá, hogy eladom az apámtól örökölt házat, de három éve hirdetem és még csak érdeklődő sem volt. Mondjuk nem is csodálom, annyira messze van mindentől. Még az az egy szerencsém van, hogy a benzint fizeti a cég, de ha beköltöznék egy albérletbe, ahhoz nem járulnak hozzá semmivel, így az nem megvalósítható. Szóval, hogyan lehetne időt találni?
Ha még érdekel valakit néhány további részlet.
Anyámat azért látogatom meg minden nap, mert 3 hónapja combnyaktörése volt, és momentán lábadozik.
Angolra pedig 5 hónapja járok, szóval még nagyon az elején tartok.
A házhoz pedig a legkisebb porcikám sem ragaszkodik, de ha egyszer nem kell a kutyának sem, akkor nem tudom, mégis mit kellene kezdenem vele.
"Lehet, hogy fáj amit leírtam, de nem értem, hogy az emberek miért teszik tönkre jelentéktelen dolgok (pénz) miatt az életüket."
Fájni nem fáj, amit írtál, de azért érdekelne valami, ha szerinted a pénz jelentéktelen, akkor te miből élsz? Csak nem eltartanak? VAgy a fáról szüreteled a pénzt? Mert én sajnos csak abból tudok megélni. De ha te nem akkor érdekelne a dolog mikéntje.
Én is pénzből élek, de nem tenném tönkre az életemet a pénz miatt.
Márpedig te annyira ragaszkodsz a pénzhez (házhoz), hogy teljesen alárendeled magadat ennek.
Így nincs időd semmire a munkán kívül és csak szenvedsz. Ha meg leírják neked a megoldást azt nem tudod elfogadni, pont azért, mert ahhoz fel kellene adnod a házadat/pénzedet vagyis vagy teljesen lemondani a házról vagy jóval áron alul eladni.
Cserébe normális életet élhetnél, de te ez helyett a pénzt választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!