Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek még ilyen az időbeosztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek még ilyen az időbeosztása, hova szorít be egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Reggel 4.30-kor felek, hogy 5.30-kor el tudjak indulni dolgozni. Két óra az út kocsival. 7.30-tól 16.30-ig tart a munkaidő, de még olyan nem volt, hogy 17.00-nál korábban el tudtam volna indulni. Hazafelé benézek anyámhoz, segítek neki ezt azt. Kb 19.30-ra érek haza. 20.30-kor meg ugye már aludnom kéne, hogy meglegyen a 8 óra alvás. Ez hétfőtől csütörtökig van így. Péntek annyiban más, hogy 14.30-ig tart a munkaidő, de én angolra járok, ami 16.00-tól 19.15-ig tart, úgyhogy 21.15-re érek haza. Szombat délelőtt ismét angol 8.00-tól 11.15-ig. Utána mosás, vasalás, takarítás. Vasárnap meg ugye meg kéne tanulni amit angolon vettünk. És ez így megy évek óta.

Itt, ahol lakom nincs közelebb munkalehetőség. Pár éve még volt, de az egyetlen cég, ami itt volt, az is elköltözött innen. Már gondoltam rá, hogy eladom az apámtól örökölt házat, de három éve hirdetem és még csak érdeklődő sem volt. Mondjuk nem is csodálom, annyira messze van mindentől. Még az az egy szerencsém van, hogy a benzint fizeti a cég, de ha beköltöznék egy albérletbe, ahhoz nem járulnak hozzá semmivel, így az nem megvalósítható. Szóval, hogyan lehetne időt találni?

2012. dec. 10. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
tuti ,hogy csaj vagy,azoknak van mindenre idejük ami munka csak párkacsplatra nem
2012. dec. 10. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha beköltözöl albérletbe akkor is fizethetik a benzint. Legfeljebb azt albérletre költöd.

Egyébként meg kár tönkre tenni az életedet csak a pénz miatt. Inkább add el jóval olcsóbban azt a házat nem éri meg a szenvedést.

2012. dec. 10. 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát most született egy törvény arról, hogy a távol dolgozóknak lakásbérletet fizet valahogy a kormány! Vagy nem?
2012. dec. 10. 14:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Hidd el bármennyiért eladnám, ha vinné már végre valaki. De sehol senki.

A helyzet az, hogy nem tudom máshol hogy van, de nálunk útnyilvántartás alapján fizetik a benzint, szóval ha a kilométeróra nem azt mutatja, amit kéne, akkor nem fizetnek semmit. Ezért nem tudom azt a pénzt albérletre költeni sajnos.

2012. dec. 10. 14:46
 5/14 ASOT ***** válasza:
100%

így valóban elég nehezen.

Meg gondolom az sem mindegy mit dolgozol mert egyedül fenntartani egy házat az sem olcsó dolog.

szóval ha az utazási idő csökkenne 1 órára akkor már jobb lenne, az oda vissza 2 óra nyereség lenne.

szóval nyernél 2 órát.

Ez alatt a 2 óra alatt már 17:30-ra otthon lennél, ergo lenne időd még takarítani mosni meg ilyenek, minden este valamit, ami kb. 1 óra lenne.

És itt a hétvége ahol a szombat kiütve és csak éjszakaa megfelelő, aztán vasárnap lenne a szabad teljesen ha lenne egy ilyen másik munkahely.

---------------------------------------------------------

összegezve:

Akkro lehetne kapcsolatod, ha együtt élnétek, mert este lenne csak időtök egymásra ill. hétvégén.

De ehhe munkahelyet kéne változtatnod amit nem tudsz mert ahoz másnál kéne lakni.

És ehhez el kéne adni a házat h a városba vagy közelebbre tudj költözni ahol dolgozol.

Szóval: Amíg a házat nem tudod eladni addig szinte értelmetlen a kapcsolat, kivéve ha olyat találsz akivel összeköltözöl. Ismerkedni pedig munkahelyen, meg bevásárlóhelyeken tudsz amerre járkálsz.

AZ első feladat az az lenne h eladd a házat szerintem...

2012. dec. 10. 14:51
 6/14 A kérdező kommentje:
ASOT teljesen igazad van. És az első feladat megoldására várok immár 3 éve. És hidd el már nagyon belefáradtam a várakozásba, hogy egyszer csak majd megveszi valaki. De nem adhatom fel, azt tudom.
2012. dec. 10. 15:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy az szerintem teljesen esélytelen, hogy ebben a házban összeköltözzek valakivel. Nincs olyan épeszű ember, aki ilyen helyre költözik, kényszeríteni meg nem fogok senkit. És hát valószínűleg ezért nem találtam még vevőt sem. Íme a 22-es csapdája.
2012. dec. 10. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy felnőtt embenek nem kell napi szinten meglátogatni a szülőket, szóval én max egy héten egyszer mennék a szülőkhöz. A vasalást is ki lehetne iktatni, vannak már olyan ingek is, amit nem kell vasalni. Ha már évek óta tanulod az angolt és nem jutottál vele előrébb, érdemes elgondolkozni, hogy abba is hagyhatnád. Én az angolt a kocsiban tanulnám munkába menet egy cd-ről.
2012. dec. 10. 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha neked megéri a szenvedést a ház akkor lakj ott.

Az emberek a pénzért inkább hajlandóak szenvedni, mint arról lemondani és normális életet élni.

Gyakorlatilag ez a házhoz való ragaszkodásod teszi tönkre hosszútávon az életedet.

Nem hiszem, hogy nem lenne senki aki jóval áron alul ne venné meg.

Vagy eleve nem lenne jobb albérletbe költözni és normális életet élni, hanem inkább szenvedni egy ilyen élethelyzetben.

Lehet, hogy fáj amit leírtam, de nem értem, hogy az emberek miért teszik tönkre jelentéktelen dolgok (pénz) miatt az életüket.

2012. dec. 10. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlanám esetleg:

Anyukádat látogasd meg heti 1-2 alkalommal, így lesz egy kis szabadidőd munka után. Nem tudom milyen nyelviskolába jársz, de ha már évek óta tanulod a nyelvet sikertelenül el kellene gondolkozni rajta hogy otthagyod az egészet. Így a hétvégéd szabad lenne, mehetnél ismerkedni akármerre.

Fontossági sorrendet kellene felállítanod, és az alapján beosztani az idődet, ha egy párkapcsolat kialakítása lenne a legfontosabb, akkor a többi dolgot háttérbe kell szorítanod.

2012. dec. 10. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!