Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is ennyire érthete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ennyire érthetetlen, hogy miért nem akarok vele menni?

Figyelt kérdés

A barátom meg néhány haverja azt tervezik, hogy elmennek a Hootersbe valamelyik este (tudjátok az a hely, ahol ilyen nagymellű bombanők szolgálják fel a kaját). És azt akarják, hogy én is menjek, de semmi kedvem hozzá. Nem küzdök önértékelési problémákkal, egy hétköznapi környezetben jó nőnek gondolom magam, de ott azt hiszem némi kisebbségi komplexusom lenne. Az nyilván cseppet se zavar, ha ők mennek, meg egyébként szívesen megyek velük bárhová, de ezt kihagynám, viszont nagyon győzköd, meg nem érti, hogy miért nem akarok menni. Elmondtam neki, hogy miért nem, ez szerintetek nem elég indok ehhez? Meg miért olyan nagy baj, ha ezt én kihagyom?

21L

2012. dec. 9. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Megértelek. Neked az valószínűleg nem túl élvezetes, hogy a barátod csorgatja a nyálát a nagymellű pincérnőkre.
2012. dec. 9. 18:46
 2/9 Mókusgyilkos ***** válasza:

figyelj: itt gyiken azért ált. pasik vannak többségében [legalábbis ebben a témakörben] na most ha 1 pasi nem érti a női logikát akkor miért pasikat kérdezel róla ?:D

am én sem értem, ha jó csaj vagy akk ott is jó csaj vagy nincs oka a kisebbségi komplexusnak.

2012. dec. 9. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Van Hooters Magyarországon ? Most bánom igazán, hogy nem vagyok Bp.-i. Amúgy meg, ha nem akarsz elmenni akkor ne menj, nem hiszem, hogy kötelező lenne.
2012. dec. 9. 18:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért érdekel a pasik véleménye is, mert én meg sajnos a férfi logikát nem értem úgy tűnik, hogy miért olyan felfoghatatlan ez, hogy nem akarok menni. :D

Meg ez szerintem nem olyan nagy probléma, lehet külön is programja.

2012. dec. 9. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van,én is meghalnék az unalomból,miközben a párom más nők mellére izgul......

http://www.youtube.com/watch?v=4iOKQje4Wn4

2012. dec. 9. 18:54
 6/9 Mókusgyilkos ***** válasza:

áááááááááá köszi uccsó szóval erről van szó.

ide még én se mennék el XD hát mi durva hurkák voltak ott és első sorban nem a tányéron.

na de h komolyra fordítsam a szót: azt mondtad h nem az zavar h ők ott majd csorgatják a nyálukat pedig ez érthető lenne 1 pasi számára is. a kisebbségi komplexus választ azért nem szokás pasiként elfogadni mert alapból nem értjük az adott csajnál h mégis mi a tökömért alakulna ez ki mikor nekünk speciel pont h tetszik a csaj. tetszik érteni ?:)

2012. dec. 9. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:

De akkor is ez az oka annak, hogy nem akarok menni. :D

Azzal tisztában vagyok, hogy mennyire tetszem neki, na meg a környezete is folyton ezt hajtogatja neki, hogy milyen jól nézek ki, szóval nem hiszem, hogy zavarnia kéne annak, ha jó nők vannak körülötte.

Az viszont engem mégis zavarna, ha hirtelen ilyen nagyszámú jó nő lenne körülöttem. :D Hangsúlyozom, nem azért, mert a barátom látja őket, hanem engem egyszerűen rosszul érintene, ennyi. :)

2012. dec. 9. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy elmész, ha legközelebb elkísér egy chip and dale show-ra.
2012. dec. 9. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:

"a környezete is folyton ezt hajtogatja neki, hogy milyen jól nézek ki"

A környezetében lévők,nem azt fogják hangoztatni,hogy milyen ronda a barátnőd(ha így is lenne),mivel ez bunkóság lenne,ha meg hallana ilyet,és szeret,akkor sem hangoztatná neked :)

Amúgy van önbizalmad,ez nem árt,ráadásul ha szeret,nincs gond,bár én férfiként mondom,hogy nem mennék ilyen helyre,olyan helyre mennék,ahová a barátnőmnek is lenne kedve jönni,hisz szeretünk együtt menni mindenhová,a barátaim sem szólnak ezért,hisz kedvelik őt,szereti szórakoztatni a társaságot :)

De nem vagyunk egyformák,ha nem szeretnél menni,had menjen csak ő.....ha ezt elfogadod,nem érzed kellemetlenül magad...nem érthetetlen hogy miért nem akarsz vele menni,hisz leírtad :)

2012. dec. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!