Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok hűtlenkedni?
Kedves kérdező!
Mi a helyzet a másik hölggyel?
Ő is szerelmes beléd?
A leírtak alapján nem tudsz mit tenni, szerelmes vagy,
a szívnek nem lehet parancsolni!:)
Fel kell vállalnod döntened kell, mert ez senkinek sem jó így.
A másik hölgy érzéseit nem tudom biztosan. Talán jobb is így. Alapvetően én az eszemmel nem akarom megcsalni a feleségemet.
Mindenesetre valószínűleg nem lennék szerelmes, ha a bizonyos másik hölgy nem lenne velem annyira kedves. Igazából nem vagyok már gyerek, tudom, ha nem lennénk mindketten házasok...
Jó az ágyban - ha tényleg annyira jó lenne, még 10 év után se akarnád megcsalni. Hozzátenném ez 2 emberen múlik. Nem árt némi újdonságot vinni az életbe, mert mondjuk hiába élvezetes a szex, ha mindig ugyanolyan, az megunható sajna...
Győzd le a másik iránti érzelmeidet elvégre megfogadtad h "jóban rosszban stb".
Nem konkrétan aziránt a másik nő iránt érzel vágyat, csak keresed az újdonságot.
Ha egyszerűen sehogyse megy, esetleg bevehettek 3-at a szexbe, de mivel ez gondolom kizárt, még a prostizás is jobb, mint egy szerelmi háromszög!
Bullshit!
Már bocs. Konkrétabban fogalmazva: amikor rossz volt, egyből menekültél, és találtál valaki mást - de nem jött össze vele. ezért a vágyódsz utána, izgatja a fantáziád.
Az agyadnak van igaza. Mivel még nem csináltál semmi disznóságot, ezért menthető a dolog. Márpedig gyerekek is vannak. Inkább azon gondolkozz, hogy a házaséleted hogyan tudod feldobni. Szexuálisan is (nem, nem harmadikkal, nem prostival, és pláne nem annak a csajnak a beszervezésével), és egyéb programokkal is. Pl. mikor csináltatok utoljára olyat, mint a szerelmetek hajnalán? Na, abba az irányba előre.
Nem tudom mekkorák a gyerekek, de adjátok le őket nagyszülőknél megőrzésre, és tessék kettesben tölteni minőségi időt - de könyörgöm, ne a Tv előtt otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!