Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akarok hűtlenkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok hűtlenkedni?

Figyelt kérdés
Feleségem 10 év házasság után is nagyon szeret, jól néz ki, jó az ágyban, példásan neveli a gyerekeket, jó háziasszony. Minden megvan benne, amit egy papírra leírnék, hogy elvárom egy feleségtől. Mégis valaki más iránt érzek szerelmet.

2012. dec. 6. 11:44
 1/7 anonim válasza:
Nem szerelmet érzel csak futó fellángolást, keresed másban az újdonságot! 10 év az hosszú idő és hamar meg lehet unni valakit. DE csak tarts ki és maradj hűséges. Lepd meg kedvesedet valami pajzán ajándékkal. Nekem is ez volt a problémám... Sok sikert :)
2012. dec. 6. 11:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, a házasságunk elég nagy válságban volt pár hónapja mindkettőnk hibájából. Az utóbbi hónapokban rengeteget változtunk és most objektíve semmi okom panaszkodni, mégis én már több mint fél éve szerelmes vagyok valaki másba. Mióta feleségemmel rendeződött a viszonyunk abban reménykedtem, hogy a más irányába táplált érzelem elhalványodik, de nem. Minden nap meg tudnék halni, annyira tud fájni ez az egész.
2012. dec. 6. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi a helyzet a másik hölggyel?

Ő is szerelmes beléd?

A leírtak alapján nem tudsz mit tenni, szerelmes vagy,

a szívnek nem lehet parancsolni!:)

Fel kell vállalnod döntened kell, mert ez senkinek sem jó így.

2012. dec. 6. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
pontosan a másik hölgy mit érez irántad?mi volt köztetek?
2012. dec. 6. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:

A másik hölgy érzéseit nem tudom biztosan. Talán jobb is így. Alapvetően én az eszemmel nem akarom megcsalni a feleségemet.

Mindenesetre valószínűleg nem lennék szerelmes, ha a bizonyos másik hölgy nem lenne velem annyira kedves. Igazából nem vagyok már gyerek, tudom, ha nem lennénk mindketten házasok...

2012. dec. 6. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó az ágyban - ha tényleg annyira jó lenne, még 10 év után se akarnád megcsalni. Hozzátenném ez 2 emberen múlik. Nem árt némi újdonságot vinni az életbe, mert mondjuk hiába élvezetes a szex, ha mindig ugyanolyan, az megunható sajna...

Győzd le a másik iránti érzelmeidet elvégre megfogadtad h "jóban rosszban stb".

Nem konkrétan aziránt a másik nő iránt érzel vágyat, csak keresed az újdonságot.

Ha egyszerűen sehogyse megy, esetleg bevehettek 3-at a szexbe, de mivel ez gondolom kizárt, még a prostizás is jobb, mint egy szerelmi háromszög!

2012. dec. 6. 14:12
 7/7 okoska31 ***** válasza:

Bullshit!

Már bocs. Konkrétabban fogalmazva: amikor rossz volt, egyből menekültél, és találtál valaki mást - de nem jött össze vele. ezért a vágyódsz utána, izgatja a fantáziád.

Az agyadnak van igaza. Mivel még nem csináltál semmi disznóságot, ezért menthető a dolog. Márpedig gyerekek is vannak. Inkább azon gondolkozz, hogy a házaséleted hogyan tudod feldobni. Szexuálisan is (nem, nem harmadikkal, nem prostival, és pláne nem annak a csajnak a beszervezésével), és egyéb programokkal is. Pl. mikor csináltatok utoljára olyat, mint a szerelmetek hajnalán? Na, abba az irányba előre.

Nem tudom mekkorák a gyerekek, de adjátok le őket nagyszülőknél megőrzésre, és tessék kettesben tölteni minőségi időt - de könyörgöm, ne a Tv előtt otthon!

2012. dec. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!