Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy választék?

Figyelt kérdés

Egy barátommal beszéltünk erről, felhozta a témát, hogy a túlzott választék depressziót okoz, ha bemegy valaki a boltba és lát 15-20 fajtát a kiszemelt termékből állandóan csak azon jár az esze, hogy "mi van, ha ezt veszem meg, de akkor lehet a másik mégis jobb" és végeredményként egyiket sem veszi meg.

Arra gondoltam, hogy ez manapság az emberekkel is így van, mindenki annyit agyal, hogy kivel ismerkedjen, hogy ha jön valaki aki azért szimpatikus neki, akkor sem ismerkedik meg vele, mert még mindig a "mi van ha lesz jobb?" dolog jár a fejében.

2012. dec. 9. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Baromság ;) De aranyos próbálkozás.

F17

2012. dec. 9. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Van benne realitás.

Túl sokan vagyunk,ezért vannak nehézségeink.

2012. dec. 9. 18:32
 3/4 Mókusgyilkos ***** válasza:

aha és ha nem ismerkedik meg vele akkor végül is magányos lesz és így voltaképp csak nem a választék miatt lesz depis nem de? amúgy aki ilyen idióta az meg is érdemli.

bár sztem a példa azért elég sarkított.

2012. dec. 9. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, én a cipőboltban félretetetem, aztán megyek tovább, és a nap végére rájövök, melyik jó. Van, hogy egy üzletbe x is bemegyek egy nap, és még a kasszánál is bizonytalan vagyok, de mire hazaérek mindig szerelmes leszek.

A párválasztásos dolgon nem agyalok ennyit.

2012. dec. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!