Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 éves nő és 51 éves férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves nő és 51 éves férfi? Szerintetek álmodozhatok róla?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik már egy ideje ez az ember, és ő is szimpatizál velem (mondjuk ezt nem tudhatom biztosra) és már egy ideje álmodozom róla, hogy ő+én.

Nekem is élettársam van és ő sem szabad ember.

2012. dec. 9. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"mindig nálam 5-6 évvel idősebb barátaim voltak. "

Hát ez nem 5-6 évvel öregebb!

2012. dec. 9. 16:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! É
2012. dec. 9. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha jól olvastam, akkor állítólag foglalt a pasi. Milyen hosszútávra tervezel te?
2012. dec. 9. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én teljesen megértelek hogy ezt érzed, az ember nem válogathatja meg hogy épp ki kelti fel a figyelmét. Ha tetszik valaki akkor nem számít hogy hány éves vagy hogy milyen öreg mert oylan elragadó a belseje hogy semmi nem érdekel csak meg akarod ismerni :) és szerintem ez így rendben van. Azt írtad hogy van párod és hogy ő sincs egyedül, ez már kicsit nagyonn probléma.. ha valóban érdekel téged akkor legyél vele többet és ismerd meg jobban és aztán dönts hogy valóban fel akarod e áldozni a párkapcsoaltod! De szerintem ha boldog lennél a pároddal akkor nem tetszene meg és nem álmodoznál róla,ezen is érdekes elgondolkoznod. Ne érdekeljen hogy ki mit mondd, szeritem ez még nem olya erkölcsetelen dolog ha meg tetszik valaki, csak a pároddal ne szúrj ki, hogy megcsalod! remélem tudtam segíteni :) L
2012. dec. 9. 17:00
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát ha összejönne a dolog, akkor biztosan részemről hosszútávú lenne.

Nem tudom, hogy ő hogyan gondolkodna erről, hogyha biztosan tudna az én érzéseimről.

Lehet, nem is tetszem neki, csak beképzelem magamnak, mert szeretnék neki tetszeni.

2012. dec. 9. 17:36
 16/16 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Jómagam is hasonló cipőben járok, örülök, hogy nem vagyok "elvetemült", akinek huszonéves létére egy 48 éves fickó tetszik.

Viszont azt tanácsolom, ne hagyd, hogy fejlődjön a kapcsolat, mert ne adj' isten megismered, hogy milyen, még jobban ragaszkodnál hozzá és bizony nagy pofára esés lesz, ha nem hagyja el a családját.

Márpedig "szerelem" ide vagy oda nem nagyon áldoznak be a pasik tizen-huszonéves kapcsolatokat egy friss husiért sem.:) Én ábrándozok még egy kicsit, te is tedd azt, de legyél nyitott másokra, hidd el ez csak fájdalommal végződne.

Ha viszont az élettársad mellett így érzel, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatodról.Semmi sem történik véletlenül, ez azért történik veled, hogy átértékelj dolgokat.

Kitartást neked!

2012. dec. 9. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!