Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nő és 51 éves férfi? Szerintetek álmodozhatok róla?
Nagyon tetszik már egy ideje ez az ember, és ő is szimpatizál velem (mondjuk ezt nem tudhatom biztosra) és már egy ideje álmodozom róla, hogy ő+én.
Nekem is élettársam van és ő sem szabad ember.
"mindig nálam 5-6 évvel idősebb barátaim voltak. "
Hát ez nem 5-6 évvel öregebb!
Hát ha összejönne a dolog, akkor biztosan részemről hosszútávú lenne.
Nem tudom, hogy ő hogyan gondolkodna erről, hogyha biztosan tudna az én érzéseimről.
Lehet, nem is tetszem neki, csak beképzelem magamnak, mert szeretnék neki tetszeni.
Kedves Kérdező!
Jómagam is hasonló cipőben járok, örülök, hogy nem vagyok "elvetemült", akinek huszonéves létére egy 48 éves fickó tetszik.
Viszont azt tanácsolom, ne hagyd, hogy fejlődjön a kapcsolat, mert ne adj' isten megismered, hogy milyen, még jobban ragaszkodnál hozzá és bizony nagy pofára esés lesz, ha nem hagyja el a családját.
Márpedig "szerelem" ide vagy oda nem nagyon áldoznak be a pasik tizen-huszonéves kapcsolatokat egy friss husiért sem.:) Én ábrándozok még egy kicsit, te is tedd azt, de legyél nyitott másokra, hidd el ez csak fájdalommal végződne.
Ha viszont az élettársad mellett így érzel, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatodról.Semmi sem történik véletlenül, ez azért történik veled, hogy átértékelj dolgokat.
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!