Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 éves nő és 51 éves férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves nő és 51 éves férfi? Szerintetek álmodozhatok róla?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik már egy ideje ez az ember, és ő is szimpatizál velem (mondjuk ezt nem tudhatom biztosra) és már egy ideje álmodozom róla, hogy ő+én.

Nekem is élettársam van és ő sem szabad ember.

2012. dec. 9. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Felejtős..
2012. dec. 9. 15:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Kb. az apád lehetne. Mire jó ez?
2012. dec. 9. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Inkább álmodozz rólam. (Bár nekem nincs annyi pénzem mint ennek a faxinak.)
2012. dec. 9. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Miért ne álmodozhatnál? Álmodozni csak lehet.
2012. dec. 9. 15:35
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló, az az ember egyáltalán nem mondható gazdagnak, én soha nem a pénze miatt szerettem senkit.

Én magát a stílusát kedvelem, mert külsőre sem egy húúúúú de jóképű, hanem egy átlagos, de a kedvessége, és a stílusa lenyűgöző.

Hogy mire jó ez?

Nem tudom, de érzem, hogy jó lenne vele lenni.

Még ha 2x annyi idős is, mint én vagyok.

2012. dec. 9. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy önérzetes ribanc.
2012. dec. 9. 15:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egészséges dolog, hogy a fiatalságod feláldozod egy közel nyugdíjas férfiért!
2012. dec. 9. 15:46
 8/16 A kérdező kommentje:

Önérzetes ribanc...pffff... :)

Ez tetszett, köszönöm.

Te biztosan nem csináltál még semmi elítélendőt ebben az életben ugye, kedves válaszoló?

2012. dec. 9. 15:53
 9/16 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, de érzem, hogy jó lenne vele lenni. "

Ja max. egy kis digi-dugira ugye? De általában az ilyen hosszútávon nem működik. Vagy ennyire finnyás vagy, hogy a saját korosztályod nem megfelelő?

2012. dec. 9. 15:54
 10/16 A kérdező kommentje:

Én mindig hosszútávon gondolkodtam az életem során.

Soha nem akartam senkivel sem kalandot, így ővele sem szeretnék.

Az megint más dolog, hogy végül csak egy rövidke kapcsolat lesz azért, mert mégsem passzolnak össze a felek,

Nem vagyok finnyás a korosztályomra egyáltalán, mindig nálam 5-6 évvel idősebb barátaim voltak.

Nekem még sosem tetszett 50-es férfi, nem tudom, mi olyan különleges őbenne számomra, de már majdnem 1 éve van ez az érzés részemről.

2012. dec. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!