Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg hátrány a lányoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El Greco kérdése:

Ez tényleg hátrány a lányoknál?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy a lányoknál nem tudok semmit kezdeményezni,mert mert vallásos vagyok.Vallási iskolába járok,de ott mindenki gúnyol azért,mert reggel bemegyek a kiskápolnába imádkozni,vagy mert doga elõtt elmondok egy fohászt,akár tanultam,akár nem.Ezért nem csak az psztály-,de az évfolyamtársaim is megvetnek.Ja,az egyik sráz végre kibökte nemrég,hogy én miért nem beszélek úgy,mint mimdenki.Ezt a csúnyább szavakra értette,mert nem használom õket.Tényleg ez a baj?

Mert a külsõmmel nem nagyon lehet baj,hiszen a nem a sulimba járó lányokkal más,néha még õk a kezdeményezõk,sõt páran az utcán is megszólítanak,pedig nem ismernek,de meg akarnak,bár,mivel nem ismernek,mem tudják,hogy katolikus vagyok...

Értelmes válaszokat írjatok könyörgök,nagyon kétségbe vagyok esve emiatt.

14/f

2012. dec. 9. 00:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok vallásos, viszont én azt látom, hogy komoly önbecsülési problémáid vannak.

Ezért nem te hanem valószínűleg főleg a szüleid a felelősek. Nem akartak ők neked ártani csak sajnos nem tudatosan valószínűleg mégis ártottak neked. Ez pszichológia. Ezt a hibát sajnos sok szülő elköveti amikor óvni akarja a gyerekét. Aztán ha ez nincs kezelve akkor komplexusok alakulnak ki belőle.

Ne másoknak akarj megfelelni hanem saját magadnak.

Gondolj arra, hogy 5-10 év múlva már nem is fogod ismerni azokat az embereket akikhez most hasonlítod magad vagy akik most ez miatt cikiznek.

Mert egyértelműen másokhoz hasonlítod magad, ahogy ezt írtad is. És azt gondolod magadról mivel te más vagy (vallásos) ezért az rossz.

Pedig nem rossz csak te nem tudod saját magad elfogadni olyannak amilyen vagy.

Ha ez menne akkor nem lenne ezzel semmi gondod és nem írnál ki egy ilyen kérdést sőt nagy ívben tennél az ilyen emberekre. Akiknek valószínűleg ugyanúgy vannak komplexusaik sőt még jóval nagyobbak is csak így próbálják leplezni.

2012. dec. 9. 02:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Hú,köszi az eddigieket.
2012. dec. 9. 08:46
 13/14 anonim válasza:

Az uncsitesóm 16, református iskolát végzett, templomba jár és a csajok mégis buknak rá. Miért? Szerintem azért mert felvállalja milyen, a sulijában is mindenki tud arról, hogy mennyire vallásos de mégse cikizik.

Úgy gondolom, hogy az a lényeg, hogy legyél olyan amilyen vagy és ha valaki nem bír ezért az az ő baja, ha viszont megtetszel egy lánynak legalább tudni fogod, hogy azért szeret amilyen igazából vagy és nem másért.

Remélem, hogy ha csak egy kicsit is de tudtam segíteni neked! :)

2012. dec. 9. 13:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Sokat,nagyon sokat!!!!
2012. dec. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!