Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen hatással lehet ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással lehet ez az exemre?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem beszéltünk csak 1-2 szót. Eljátszottam a sértődöttet (jogosan), bocsánatot is kért sokszor, de nem fogadtam el. Ő szerette volna, ha jóban vagyunk, pedig neki van egy kapcsolata, ami nem tűnik túl fényesnek. Nem szerelmes, ez szinte biztos.

Ha előadom neki a kedves, megértő, határozott FÉRFIT. Akkor elképzelhető, hogy elbizonytalanodik a kapcsolatában és elgondolkodik rajta, hogy rosszul döntött, amikor elhagyott?

2012. dec. 8. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy azért jött össze mással mert vágyott egy kis törődésre.

Szeret?OKé,de ne várd el tőle hogy ha hanyagolod akkor rád várjon.

Ha érdekel hogy hogyan reagál akkor írjál neki,érezze hogy már törődnél vele,de ha nem akarsz semmit akkor hagyjad őt.

2012. dec. 8. 20:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Honnan tudnám, hogy szeret-e? Nem tudom, de vonzódott hozzám az biztos.

Az viszont megint valószínű, hogy a jelenlegibe se szerelmes.

2012. dec. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!