Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen hatással lehet ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással lehet ez az exemre?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem beszéltünk csak 1-2 szót. Eljátszottam a sértődöttet (jogosan), bocsánatot is kért sokszor, de nem fogadtam el. Ő szerette volna, ha jóban vagyunk, pedig neki van egy kapcsolata, ami nem tűnik túl fényesnek. Nem szerelmes, ez szinte biztos.

Ha előadom neki a kedves, megértő, határozott FÉRFIT. Akkor elképzelhető, hogy elbizonytalanodik a kapcsolatában és elgondolkodik rajta, hogy rosszul döntött, amikor elhagyott?

2012. dec. 8. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Biztos hogy lesz rá valamilyen hatással:)

Nyilván nem ok nélkül nem akarta hogy eltűnj az életéből,viszont az is számít hogy mivel bántott meg téged...

Am én is hasonló helyzetben vagyok,csak mi majdnem 3hónap után hamarosan találkozunk és én sem igazán tudom hogy mit kéne tennem mert nálunk a megértés nem sokat használna mivel szerinte túl elnéző vagyok:"""""""""D

A lényeg hogy ha tényleg nem jó a kapcsoltata akkor lehet még esélyed:)

19/L

2012. dec. 8. 17:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Barátzónába nem nagyon akarok átcsusszanni. Hogy közeledjek felé? Teljesen barátilag és úgyis alakul a részéről a dolog?
2012. dec. 8. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:

A barát zónát el is kéne kerülni:/

Mivel nem tudom hogy miért lett vége nem igazán tudok segíteni,úgyhogy jó lenne ha megírnád hogy miért lett vége.

Nem kell hogy barátként nézzetek egymásra,gondolom az neked is nagyon fura lenne,valahogy meg kéne próbáltatnod éreztetni vele hogy mit veszített és hogy veled boldog lehetne.

Nem kell hogy mindig elérhető legyél,de attól még próbálj vele gyakran beszélni,hogy akarva-akaratlanul is gondoljon rád,ne tudjon teljesen kizárni az életedből,ha ezt nem zaklatóan csinálod akkor ehhez igenis jogod van,az élete része voltát,nem törölhet csak úgy ki,de tényleg csak úgy tudok tanácsot adni ha tudom hogy hol romlottak meg a dolgok.

2012. dec. 8. 19:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem is romlottak meg. Nem volt egy hosszú dolog és pont akkor lett vége, amikor legjobban egymáshoz melegedtünk. Az lehetett, hogy elmenekült a kapcsolat elől, mert félt, hogy én nem gondolok rá komolyan. Ezért belemenekült egy másik kapcsolatba, ahol a srác már hónapok óta fűzte.
2012. dec. 8. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok és meddig voltatok együtt?
2012. dec. 8. 19:33
 6/12 A kérdező kommentje:
20-on évesek vagyunk, nem volt sok idő. Néhány hónap. Nem is igazán ismertük még meg egymást.
2012. dec. 8. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy akkor pont az a probléma hogy nem ismertétek meg egymást elégé.

Meg kéne próbálnod éreztetned vele hogy te más vagy mint a többiek,hogy neked tényleg van egyéniséged és veled csak jól járhat.Lehet hogy nem tudja hogy mire számítson melletted ezért inkább belekezdett egy értéktelen kapcsolatba.Ha ez tényleg így van akkor csak sok beszélgetés kell,de arra vigyázzál hogy ne tűnjél kétségbe esetnek vagy ne érezze úgy hogy nélküle képtelen vagy az életre mert az elégé lehangoló tud lenni,és a másikat inkább szánjuk ha képtelen az önálló dolgokra.

Neked csak annyi kell hogy úgy érezze hogy különleges vagy és ne egy gyenge férfit lásson hanem egy határozottat,aki képes kiállni a maga igazáért és akin nem lehet keresztül gázolni,de mégis vannak emberi érzései amiket nem szégyell kimutatni,ezek minden nőnek bejönnek és úgy fogja érezni hogy nem tudna még egy olyat találni mint amilyen te vagy.

2012. dec. 8. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Élni tudok nélküle, mert már hónapok óta sikerül só nélkül. Ő az aki inkább ragaszkodott volna hozzám, de mivel elutasító voltam vele, hogy elhagyott, így ő is hanyagolja azóta a dolgokat.
2012. dec. 8. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:

De ha most szeretnéd őt visszakapni akkor miért hanyagoltad el?

Vagy mi változott azóta hogy most már akarod őt?

2012. dec. 8. 20:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Az, hogy talán nem haragszom rá annyira. Meg most valamelyik nap ütött belém, hogy mi lehet vele és mit szólna, ha érdeklődő lennék iránta.

Amúgy sem vagyok az a nagy vívok a nőért típus. Ha kellettem volna neki eléggé, akkor nem jött volna mással össze.

2012. dec. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!