Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl önző vagyok, visszahúz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl önző vagyok, visszahúz, menjek saját utamra?

Figyelt kérdés

6éves párkapcsolatom van(4 éve együtt is lakunk a szüleinél)

osztálytársak voltunk,mondhatni 'együtt nőttünk fel'

a család is már esküvőt,gyereket vár.

de én erre egyszerűen NEM vágyom.menni akarok,világot látni,bulizni,egy hülye kis tininek érzem magam.

ezt csillapítván nyáron au pair voltam 2,5 hónapot,és imádtam az egyedüllétet.azóta még inkább függetlenségre vágyom.szeretnék egyetemre járni.

ezeket mind elmondtam neki.jól megsirattam:(((((

azt mondta nem áll az utamba,sosem csaltam meg,és nem is vágyom senki újra,csak arra,hogy a magam ura lehessek,és ne kelljen minden lépésről beszámolnom senkinek.de lehet,hogy hülyeséget csinálok:(((

24L

2012. dec. 8. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csinálsz hülyeséget, ha mindezen érzéseid ellenére mégis vele maradsz. Adj esélyt neki arra, hogy találjon olyat, aki vele akar lenni és nem vágyik a függetlenségre. Nyilván nálad most jött el az idő, hogy megéld azokat a dolgokat, amiket tizenévesen kellett volna megtapasztalnod. Ha most elfojtod a vágyaidat, akkor pár év múlva úgyis újra előtörnek, talán egy esküvő vagy akár már gyerek után és akkor sokkal rosszabb lesz.
2012. dec. 8. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

Igen, hülyeséget csinálsz....az élet nem bulizásról szól, felelős ember nem beszél úgy h "magam ura akarok lenni", tán akkor gyereket sem akarsz? Az élet nem az, hogy azt teszem ami jól esik....persze ez ömlik a TV-ből, de azért nézd meg a gyümölcseit is, a sok boldogtalan, szexésnyújorkon felnőtt kiégett emberek tömegeit....annak ne higyj, hogy ki kell élned magad előtte...tudod aki 30 éves koráig bulizk, az csettintésre nem fog 31 évesként komoly lenni.....mikor akarsz gyereke, 40 évesen amikor már a méhed sem bírja?

Tudom mit beszélek, mert nyakig benne voltam a folyton bulizós szabad és gondtalan életben....és most látom h mekkora egy rakás sz.r az egész....semmit sem akarok annyira mint nyugalmat, békét, családot és gyereket, és soha nem mennék vissza egy percig sem olyan mocskos és lezüllött tróger életbe, amilyenben voltam....az ilyen élet vándorcigány élet, nem normális embernek való....

Nézd meg azokat akik azt mondták, hogy ők még ráérnek, mindegyik 50 évesen is a kocsmában ücsörög minden szombaton.....akinek az ilyen élet bejön, annak lelke rajta, nekem nem....Az ilyen nem színvonal, szerintem ne akarj lepukkant lenni.....

27F

2012. dec. 8. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.mindkettő elgondolkodtató.

csak nem értem,miért lennék később lepukkant? a gyerekvállalás bőven ráér. nem érzem magam érettnek. csak így egy helyben lépkedek.

2012. dec. 9. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

szerintem hülyeséget írt az utolsó. először ki kell élned magad ahhoz, hogy valójában értékelni tudd, a nyugalmat, hogy van valaki melletted. ha menni kell, akkor menni kell.

nekem is volt egy olyan kapcsolatom anno, amitől az örökkévalóságot vártam, de még túl fiatal voltam, élni akartam, elnyomtam ezt az érzést, és a végén egy nagyon csúnya szakítás lett miután teljesen az ellenkező irányba estem át. 3 év folyamatos utazgatás-tombolás után, azt hiszem képes vagyok megállapodni újra, és nem zavar, ha az egész hétvégét otthon töltjük kettesbe, ami zavart anno 3-4 évvel ezelőtt, most boldogságot ad. nem vagy még elkésve ezzel. ha élni kell, élni kell. 3-4 év múlva még bőven 30 alatt, bőven időben leszel mindenhez, a családhoz, a gyerekekhez, mindenhez.

2012. dec. 9. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

ez az hogy nem ér rá a gyerekvállalás.....és nem hülyeség amit írtam...persze ki kell élni magam, mi? hogyne, talán drogoznom is kéne ahhoz hogy kerüljem utána?

de tök mind1, csináljatok amit akartok, a cigányok ezért szülnek minket túl, mert a magyar ilyen öngyilkos nép, csak bulizni meg semmivel se törődni akar, talán 30 éves korára 1 gyereket, mire a cigánynak már van 6.....

ez a nép el fog tűnni a süllyesztőben, és az ilyen hülye hozzáállás miatt.....

2012. dec. 10. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
loool. meg az olyan primitívek miatt, mint te. ;)
2012. dec. 10. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:

nem vagyok cigány, hogy 6 gyerekem legyen 30 éves koromra.

normális életet akarok biztosítani a gyerekemnek.nem pedig segélyekért sorba állni.de ez már teljesen más téma.

2012. dec. 11. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Jól gondold meg,mert lehet hogy meg fogod bánni,ahogy én.

Volt egy párom,2 éve voltunk együtt,de unalmasnak találtam a kapcsolatot,és másra vágytam(nem pasira,csak másik életre,egy színesebbre,izgalmasabbra.)

Elhagytam,aztán azóta eltelt 2 év,volt jópár barátom,de egyikkel sem volt jobb.Vissza vágyom az exhez,de ő már tovább lépett,barátnője van.

L/27

2012. dec. 23. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

nem tudom mi ez a fölhördülés. A kérdező azt írta tanulni, meg világot látni akar. Ez nem az 1800as évek, hogy ennyi idősen már anyaságon meg a kapuzárási pánikon filózzon.

Ez a kapcsolat nem lesz hosszúéletű, ha most azon áhítozol hogy független akarsz lenni. Erre házasságot és gyereket fölvállani? Felelőtlenség. Szerintem pedig inkább legyen még 1-2 nyelv amit beszél és egy diplomája az embernek.

2014. márc. 31. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!