Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban, tényleg ilyen fontos a pénz?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy megismerkedtem egy lánnyal,egy hónapja járunk kb,és sajnos a pénztárcám nem bírja az igényeit.Tehát olyan volt múltkor,hogy ismerem három hete,és arra kért,hogy vegyek meg neki egy nadrágot,mikor elmentünk sétálni a plázába,ugye mindenki tudja,hogy ott nem kínai butikok vannak,11 ezer volt a nadrág,mondta hogy visszaadja,1.-én,na most ugye 8.-a van,de azóta meg sem említette,kérdeztem tőle,és nevetve visszakérdezett,hogy ennél többet is érek én neki.
A másik eset,meg az volt,hogy elmentem a Tescoba bevásárolni,elhívtam őt is,és akkor kérdezés nélkül belepakolt mindenféle dolgot a kosárba,sőt akkor is mikor elfordultam,megláttam,értetlenül néztem rá,ő meg mosolygott,meg se kérdezte hogy van e pénzem kifizetni mindent.....Ő 22 én 24
:( rossz ilyet olvasni, nem véletlen hiszi sok pasi a nőkről, hogy csak a pénz.. és a pénz a lényeg.
Hát egy igazi kapcsolatban nem szabadna, hogy ennyire , sőt egyáltalán számítson. Végül is 22 évesen már lehetne annyi esze, hogy ilyen dolgokat nem tesz meg. Én ha a szüleimmel megyek bevásárolni, és ha csak egy csomag rágót akarok akkor is kénytelen vagyok megkérdezni, hogy be e rakhatom a kosárba, sőt volt, hogy én fizettem de mégis megkérdeztem, nem tudom miért.
Szerintem ilyen lánnyal nem szabad tovább tervezni. Tiszta szégyen, hogy így viselkedik. Igazából az mindegy, hogy neked sok pénzed van e, mert ha kevés lenne akkor is lehúzna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!