Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban, tényleg ilyen fontos a pénz?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy megismerkedtem egy lánnyal,egy hónapja járunk kb,és sajnos a pénztárcám nem bírja az igényeit.Tehát olyan volt múltkor,hogy ismerem három hete,és arra kért,hogy vegyek meg neki egy nadrágot,mikor elmentünk sétálni a plázába,ugye mindenki tudja,hogy ott nem kínai butikok vannak,11 ezer volt a nadrág,mondta hogy visszaadja,1.-én,na most ugye 8.-a van,de azóta meg sem említette,kérdeztem tőle,és nevetve visszakérdezett,hogy ennél többet is érek én neki.
A másik eset,meg az volt,hogy elmentem a Tescoba bevásárolni,elhívtam őt is,és akkor kérdezés nélkül belepakolt mindenféle dolgot a kosárba,sőt akkor is mikor elfordultam,megláttam,értetlenül néztem rá,ő meg mosolygott,meg se kérdezte hogy van e pénzem kifizetni mindent.....Ő 22 én 24
Nem normális dolog, amit a barátnőd csinál. Én sosem engedném egy pasinak sem, hogy kitartson engem. Azt se szeretem, ha minden ok nélkül vesz valamit, ha szülinap vagy valamilyen ünnep van, akkor persze más a helyzet.
Az ilyen nők miatt van rossz híre az összes többinek.
Hidd el kedves kérdező, nem minden nő ilyen. Beszélj vele, ha nem változtat a viselkedésén tedd ki a szűrét.
21/L
ma 08:58
külsőre nagyon az esetem....
Nyilván a külseje,meg bevállal mindent a szexben,nekünk pasiknak ennyi elég is.
Ha ennyire anyagias akkor szexben viszont legyen bevállalós,nem fájhat a feje,nincs menzesz nem érdekel semmi oldja meg ha szex kell akkor viszont szexelnie kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!