Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban, tényleg ilyen fontos a pénz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne,hogy megismerkedtem egy lánnyal,egy hónapja járunk kb,és sajnos a pénztárcám nem bírja az igényeit.Tehát olyan volt múltkor,hogy ismerem három hete,és arra kért,hogy vegyek meg neki egy nadrágot,mikor elmentünk sétálni a plázába,ugye mindenki tudja,hogy ott nem kínai butikok vannak,11 ezer volt a nadrág,mondta hogy visszaadja,1.-én,na most ugye 8.-a van,de azóta meg sem említette,kérdeztem tőle,és nevetve visszakérdezett,hogy ennél többet is érek én neki.

A másik eset,meg az volt,hogy elmentem a Tescoba bevásárolni,elhívtam őt is,és akkor kérdezés nélkül belepakolt mindenféle dolgot a kosárba,sőt akkor is mikor elfordultam,megláttam,értetlenül néztem rá,ő meg mosolygott,meg se kérdezte hogy van e pénzem kifizetni mindent.....Ő 22 én 24

2012. dec. 8. 10:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Személy szerint magasról teszek rá, hogy mennyi pénze van a barátomnak. Amikor összejöttünk, tudtam, hogy nem gazdag. Még Ő érezte magát kellemetlenül, mert randizgatni nagyon nem mentünk el, hanem nála sokat beszélgettünk. És ez ezerszer többet jelentett számomra, mintha ajándékokkal elárasztott volna. Az a lényeg, hogy szeressük egymást. Lassan három éve vagyunk együtt. Szóval nem a pénz számít!
2012. dec. 8. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ribik miatt néznek qrvának minden nőt.És úgy néz ki,a legtöbbjük tényleg egy qrva.Én nem HAHAHAHAHAHAAAAA!23N
2012. dec. 8. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ha legközelebb ilyet művel a tescoban, faarccal pakold ki a cuccaidat a szalagra, és tedd mögé a következő vásárló-táblát.. aztán már csak bociszemek kellenek, és szólj neki, hogy bocs édi, csak ennyi van nálam, a tiedet kifizeted? egyből rájön, hol a helye ^^
2012. dec. 8. 11:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Én inkább verem egész héten, mint hogy egy drága kurv@'t tartsak.
2012. dec. 8. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem normális dolog, amit a barátnőd csinál. Én sosem engedném egy pasinak sem, hogy kitartson engem. Azt se szeretem, ha minden ok nélkül vesz valamit, ha szülinap vagy valamilyen ünnep van, akkor persze más a helyzet.

Az ilyen nők miatt van rossz híre az összes többinek.

Hidd el kedves kérdező, nem minden nő ilyen. Beszélj vele, ha nem változtat a viselkedésén tedd ki a szűrét.

21/L

2012. dec. 8. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, mi tart mellette? Hidd el! Nem áskálódó jellegű ez a kérdés, csak kíváncsi volnék, hogy mi tart egy ilyen nő mellett egy pasit. A belső értékei tán? (ebben az utolsó kérdésben érezhetnél azért némi cinizmust, ha hallanád és nem olvasnád tőlem...) De most komolyan! :)
2012. dec. 9. 08:58
 17/21 A kérdező kommentje:

ma 08:58

külsőre nagyon az esetem....

2012. dec. 9. 10:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Van valamilyen jó tulajdonsága is?
2012. dec. 9. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok újra. Külsőre? Nem ismerlek, így nem tudhatom, mi áll a dolgok hátterében, de ha te is a külsőségekre buksz, akkor mit vársz el a párodtól...?
2012. dec. 10. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Nyilván a külseje,meg bevállal mindent a szexben,nekünk pasiknak ennyi elég is.

Ha ennyire anyagias akkor szexben viszont legyen bevállalós,nem fájhat a feje,nincs menzesz nem érdekel semmi oldja meg ha szex kell akkor viszont szexelnie kell és kész.

2013. okt. 2. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!