Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, ettől nőgyűlölő vagyok?
Figyelt kérdés
Nem bántottam soha egy nőt sem,tehát nem hiszem,de miért van az,hogy sok nővel ismerkedem,mivel nem nézek rosszul,sokan
jóképűnek mondanak,nekem mégis csak a szexre kellenek,és igazából
nem érzem jól magam utána velük,ha egy hétnél tovább vagyok együtt valakivel,akkor már tehernek érzem az illetőt,pár nap alatt meg azt gondolom,hogy már nagyon szakítani kéne.A szex jó,azzal nincs gond,de nem akarok többet tőlük.Ez normális?
2012. dec. 7. 17:06
1/9 anonim válasza:
Még nem vagy érett egy igazi kapcsolatra.
Vagy túl magadnak való vagy.
Esetleg meleg vagy, ki tudja.
2/9 anonim válasza:
Nem nőgyűlölő vagy, csak van eszed.
3/9 anonim válasza:
Nem nőgyűlölő vagy csak nincs eszed.
4/9 anonim válasza:
Nem vagy nőgyűlölő, ha nem használod őket ki.
5/9 A kérdező kommentje:
"Esetleg meleg vagy, ki tudja."
Nem tudom mit olvastál,de azt írtam nőkkel fekszem le,csak nem akarok többet....
2012. dec. 7. 23:17
6/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy, ha már nem kell kidobod. Tárgyként használod őket. Egyszer lehet Te is megtudod, ha Veled is megtörténik. Rendben beismered. Nem tudom egyikkel sem beszéltél még. Nem létezik egyik nő sem jött rá, hogy mire kell Neked?
7/9 A kérdező kommentje:
de persze rájöttek,és nagy volt a sértődés,de előtte nem hitegettem senkit,gyürűvel,meg esküvővel......
2012. dec. 11. 10:28
8/9 anonim válasza:
Utóbbi volt a hiba. Hazudj nekik, úgyis hazudnak ők is neked eleget!
9/9 anonim válasza:
Úgy értettem mikor belekezdtek Veled? Nem hazudni kell. Csináld azt külön éljetek, így próbálj kapcsolatot tartani. Így tényleg csak szex. Pedig az ember együtt él valakivel soha nem tudhatod mikor lesz valami. Nekem elég a másik fenekét megsimogatni. Maradjunk annyiban a szex nem időhöz és helyhez kötött. Külön élsz akkor se kell csak 1 hétig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!