Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm észrevegye, hogy milyen vele a pasija?

Figyelt kérdés
Barátnőm pasija kikürtölte a haveri társaságában, hogy barátnőm tapasztalatlan szex terén, meg ügyetlen, és hogy tanításra szorul. Ha barátnőm találkozik vele, és ott vannak a barátja haverjai, kuncognak, meg ilyesmi. Ha nekem elmond szituációkat, nekem teljesen az jön le, hogy egy bunkó, de ő olvadozik érte, közben meg panaszkodik nekem, hogy milyen gonosz vele. A szüzességét is odaadta egy ilyen srácnak. De naív - főleg pasik terén - és nem hallgat rám.
2009. aug. 19. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt soha nem értettem a nőkbe,nem is fogom!:S

Sokszor látok ilyet,aki rendes azt le se szarják,aki meg bunkó azért meg oda vannak.

2009. aug. 19. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom beszéltél e már erről a barátnőddel, ha még nem akkor mindenképpen ez lenne az első lépés hogy megmondod neki hogy milyennek látod a srácot. Ha jóban vagytok úgysem fogja azt mondani hogy beleszólsz a szerelmi életébe szerintem szóval nyugodtan beszéld meg vele a dolgot.
2009. aug. 19. 23:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, de azt mondta, hogy ő szereti, és inkább eltűri, mert nem akarja, hogy elhagyja.
2009. aug. 19. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:

A barátnőd egyszerűen szólva: HÜLYE mint a felszántott termőföld :)

Én a helyedben nem segítenék neki, aki ilyen ostoba hogy maga lép bele örömmel a sz.rba, maradjon is ott

2009. aug. 20. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szólj bele, egyrészt közöd nincs hozzá másrészt energiapazarlás...

Felesleges széllel szembe pisálni!

Inkább foglalozz a saját udvartartásoddal ;)

Pasizzz és tanulj más hülyeségeiből is!!!

2009. aug. 20. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok ha akarod tudni hogy miért ilyen a barátnöd és miért nem hallgat rád akkor a válaszom az, hogy elvakítja a büszkeség hogy ő már nem szüz hanem nagylánnyá lett...

És ennek tudatában magasról leszarja hogy te vagy más mit gondol...

Ha okos vagy bölcsen kezeled ezt az egészet mert aki a tüzzel játszik az könynebben megégeti magát! Ha más nem majd röhöghetsz egyet magadban ha jól pofára ejtik vagy más "baleset" éri...

Ha még akkor is a barátnője akarsz lenni akkor nyujthatsz neki segítő kezet, csak sose felejtsd el hogy egyszer már nem volt fontos neki a te véleményed...

Vigyázz nehogy magával rántson a bajba!!

2009. aug. 20. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Megint elözö

Mégvalami:

Sose érezd magad kínban amiatt ha esetleg te még szüz vagy mert lányok esetében hidd el nekem hogy aki nem akar szúz maradni és nem hord páncélbugyit egész életében az el fogja veszíteni így is úgy is !! Hidd el van és lesz is miből válogatnod hiszen NŐ vagy és ami a lábad között van az rengeteg mindenre képes a vérzésen és a gyerekszülésen kívül!! Te döntöd el mikor kivel és hol!!

2009. aug. 20. 01:29
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnap 23:28

Nagyon egyszerü a válasz...

Aki bunkó az buta is és aki buta azt könnyebb lépre csalni és megdönteni...Márpedig a srácok nagyrésze tisztelet annak a kevés kivételnek ha egyáltalán van ebben a korban még nem a házasság céljából közeledik a lányok felé hanem csakis kizárólag a szexért!!

És nincs az a srác aki ugyanazt a csokit szopogatná éveken keresztül ha másfélét is kipróbálhat!

2009. aug. 20. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!