Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ha szünetet kértek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ha szünetet kértek a pasitoktól akkor az mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elég sokat veszekedtünk mostanában, szeretjük egymást és minden nagyon klappol ha éppen nem balhézunk. Viszont ő most előállt egy olyan ötlettel, hogy tisztáznia kell az érzelmeit és legyünk egy kicsit most külön, ne találkozzunk és nézzük meg hogy valóban hiányzunk e egymásnak és ha szeretjük egymást úgyis kitartunk ennek ellenére is együtt. És akkor ha újra összejövünk jobban fogjuk értékelni a kapcsolatot. Van egy olyan érzésem hogy kb tartaléknak akar használni ha valaki újjal nem jön össze. Kérlek lányok, legyetek őszinték. Úgysem ismer itt titeket senki, névtelen a válaszadás. Csináltatok már olyat hogy a régit biztos pontnak használtátok? Elképzelhető hogy tényleg csak most érzi rossznak a kapcsolatot de ha külön lennénk rájönne, hogy nem tud nélkülem lenni? Köszi a válaszokat

2012. dec. 7. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

legutóbb akkor kértem ilyet mikor meghoztam a döntést, h szakítani akarok :(

de akármi is van nálatok, nem jó jel

2012. dec. 7. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Le akar koptatni, csak nem meri egyből vállalni hogy nem kellesz neki. Könnyebb egy kis idő elteltével benyögni hogy el múltak az érzelmek. Nem szép dolog, de ez van.
2012. dec. 7. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Én soha senkitől nem kértem ezt. Ha ezeket éreztem, akkor vége lett annak a kapcsolatnak. Ha nincs tisztában az érzéseivel, akkor végül is igaza van, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot, csak benne van a pakliban, hogy a szünet alatt épp a negatív irányban fog ráébredni az érzéseire irántad, vagyis vége lesz. Ez rosszabb, mert ha a szünet alatt ő összejön valakivel, mert hogy hivatalosan nem vagytok együtt, vagyis nem lesz megcsalás, de attól még te reménykedsz és baromi rosszul fog esni.

Ha én valakit nem szeretek, akkor nem szeretem és szakítok vele. Aztán, ha ráébredek, hogy mégsem úgy érzek, akkor meg ha van rá mód és lehetőség, akkor folytatjuk. És akkor senki nem lesz megbántva és senki nem fog feleslegesen reménykedni. Szerintem ez a legtisztább.

2012. dec. 7. 15:31
 4/8 anonim válasza:
Nem biztos abban, hogy szeret téged. Valamit érez irántad, de nem tudja eldönteni, hogy az szerelem-e. És időt szeretne, hogy eldöntse mit is akar. Gondolom gyakran találkoztatok... Ilyenkor mi, lányok -akaratunk ellenére- megszokjuk a férfi jelenlétét, és már nem érezzük annyira, hogy szükségünk lenne rá. Tehát csak alkalmat szeretne kapni arra, hogy hiányozz neki, így biztos lehetne abban, hogy kellesz neki. Vagy épp abban, hogy nem :S
2012. dec. 7. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos benne, hogy szeret, tesztelni akarja, mennyire hiányzol, stb, és így könnyebb, ha csak szünetnek hívjuk az elején, nem szakításnak, képez egy kis átmenetet. A szünet nem jelent jót sosem, már nem szeret, csak fél beismerni magának.
2012. dec. 7. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szakítani akar, de nem mert még kimondani, ezért inkább szünetet kért.

25L

2012. dec. 7. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
szakítás ez egyértelmű!!! egy kapcsolatban nincs szünet, ez nem egy film amit megállítasz míg kimész a wc-re.
2012. dec. 7. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretett téged, ez már nincs így. Csak nem merte még kimondani a szakítást. Csúnya dolog az ilyesmi. Én sosem kértem ezt senkitől, mert reményt kelt. Pedig 99% hogy nem lesz folytatás.
2012. dec. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!