Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ha szünetet kértek a pasitoktól akkor az mit jelent nálatok?
legutóbb akkor kértem ilyet mikor meghoztam a döntést, h szakítani akarok :(
de akármi is van nálatok, nem jó jel
Én soha senkitől nem kértem ezt. Ha ezeket éreztem, akkor vége lett annak a kapcsolatnak. Ha nincs tisztában az érzéseivel, akkor végül is igaza van, nincs sok értelme folytatni a kapcsolatot, csak benne van a pakliban, hogy a szünet alatt épp a negatív irányban fog ráébredni az érzéseire irántad, vagyis vége lesz. Ez rosszabb, mert ha a szünet alatt ő összejön valakivel, mert hogy hivatalosan nem vagytok együtt, vagyis nem lesz megcsalás, de attól még te reménykedsz és baromi rosszul fog esni.
Ha én valakit nem szeretek, akkor nem szeretem és szakítok vele. Aztán, ha ráébredek, hogy mégsem úgy érzek, akkor meg ha van rá mód és lehetőség, akkor folytatjuk. És akkor senki nem lesz megbántva és senki nem fog feleslegesen reménykedni. Szerintem ez a legtisztább.
Szerintem szakítani akar, de nem mert még kimondani, ezért inkább szünetet kért.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!